Szobi Cseh a murit. Celebrul cascador a fost rapus de cancer! VIDEO

Szobi Cseh a murit. Celebrul cascador a fost rapus de cancer! VIDEO
Celebrul cascador Szobi Cseh a murit vineri dimineata, dupa o grea suferinta. Cseh suferea de cancer osos, iar ultimii ani din viata au fost pentru el un calvar.

In luna mai a acestui an, cascadorul a fost diagnosticat pentru a treia oara cu cancer, insa nici atunci nu si-a pierdut speranta si a crezut pana in ultima clipa ca se va vindeca.

In ultima perioada, Szobi Cseh se deplasa cu greu, iar gandul ca a ajuns in carje il demoraliza complet, scrie Click.

In vara anului 2012, Szoby Cseh a fost depistat cu mielom multiplu si o tumoare la coloana vertebrala, respectiv o forma de cancer rara care ii macina sistemul osos si provoaca dureri cumplite.

Activitatea profesionala

In 1967, Cseh a alcatuit prima echipa de cascadori profesionisti din Romania si a contribuit substantial la crearea unui domeniu practic inexistent in Romania pana atunci si la "perioada de aur" a filmului romanesc de actiune in context mondial.

De la debutul sau, Szabi Cseh a colaborat la realizarea a peste 150 de filme artistice de lungmetraj sau TV, dintre care 25 de productii straine si coproductii (Germania, Franta, SUA etc), realizand conceptia si regia secventelor de actiune-lupte, conceperea si/sau executia cascadelor, coordonarea cascadorilor, interpretarea unor roluri memorabile de film.

Dupa revolutie a avut aparitii rare in filme, acuzand coruptia si onorariile prea modeste platite cascadorilor.
 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avocat Marina-Ioana Alexandru: Despre inițierea copiilor în ideologia de gen

astăzi, 08:22
102

Strategia națională de (re)educare parentală a fost doar aparent retrasă și neasumată de către Ministerul Educației Naționale – contrar răspunsului oficial dat societății civile. Cu ...

"Dragă șoferule, ce facem noi nu se numește pândă...". Ce au răspuns șoferii!

astăzi, 07:51
191

Poliția Română a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj pentru conducătorii auto legat de prezența radarelor în trafic. Reprezentanții Poliției spun că se acționează spre...

Angajații unei instituții din Botoșani se pregătesc de grevă generală!

astăzi, 07:12
819

Consilierii de probaţiune din Capitală şi din şapte judeţe, au intrat miercuri în grevă generală, fiind nemulţumiţi de faptul că nu le-au fost rezolvate problemele de natură salarial...