Szobi Cseh a murit. Celebrul cascador a fost rapus de cancer! VIDEO

Szobi Cseh a murit. Celebrul cascador a fost rapus de cancer! VIDEO
Celebrul cascador Szobi Cseh a murit vineri dimineata, dupa o grea suferinta. Cseh suferea de cancer osos, iar ultimii ani din viata au fost pentru el un calvar.

In luna mai a acestui an, cascadorul a fost diagnosticat pentru a treia oara cu cancer, insa nici atunci nu si-a pierdut speranta si a crezut pana in ultima clipa ca se va vindeca.

In ultima perioada, Szobi Cseh se deplasa cu greu, iar gandul ca a ajuns in carje il demoraliza complet, scrie Click.

In vara anului 2012, Szoby Cseh a fost depistat cu mielom multiplu si o tumoare la coloana vertebrala, respectiv o forma de cancer rara care ii macina sistemul osos si provoaca dureri cumplite.

Activitatea profesionala

In 1967, Cseh a alcatuit prima echipa de cascadori profesionisti din Romania si a contribuit substantial la crearea unui domeniu practic inexistent in Romania pana atunci si la "perioada de aur" a filmului romanesc de actiune in context mondial.

De la debutul sau, Szabi Cseh a colaborat la realizarea a peste 150 de filme artistice de lungmetraj sau TV, dintre care 25 de productii straine si coproductii (Germania, Franta, SUA etc), realizand conceptia si regia secventelor de actiune-lupte, conceperea si/sau executia cascadelor, coordonarea cascadorilor, interpretarea unor roluri memorabile de film.

Dupa revolutie a avut aparitii rare in filme, acuzand coruptia si onorariile prea modeste platite cascadorilor.
 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCIA Botoșani: Cursuri de calificare în meseria de agent de securitate!

astăzi, 15:23
152

CCIA Botoșani face înscrieri pentru curs GRATUIT de calificare agent de securitate. Cursul se adresează EXCLUSIV persoanelor fără loc de muncă, având minim 25 de ani, care d...

781 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele doua luni ale anului 2019

astăzi, 15:19
91

În primele doua luni ale anului 2019, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM Botosani au fost încadrate în muncă 781...

ALERTĂ METEO: Vânt, ninsori și polei în nordul Moldovei!

astăzi, 14:46
1149

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru ziua de miercuri o atenționare de tip COD GALBEN, avertizare valabilă pentru mai multe județe din zona Moldovei, printre care și Boto...