Surprize muzicale oferite batranilor de la Leorda de artistii de la Cheia Sol si Fanfara Botosanca

Surprize muzicale oferite batranilor de la Leorda de artistii de la Cheia Sol si Fanfara Botosanca

 Artistii de la Grupul Cheia Sol  

Bucurii pentru bunici in marea sarbatoare a Sfintei Marii, oferite batranilor de la Caminul Leorda de copiii de la grupul Cheia Sol, impreuna cu membrii Fanfarei Botosanca.

Sambata, batranii vor avea parte de surprize muzicale, dar si de mici cadouri achizitionate special pentru aceasta ocazie.

Spectacolul va incepe la ora 13.30, cu un frumos program artistic sustinut de copiii din grupul Cheia Sol, condus de Oana Puscasu, urmat apoi de un concert sustinut de Fanfara Botosanca, aflata sub coordonarea profesorului Vasile Gherasim.

Transportul copiilor catre Leorda a fost asigurat cu sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului Botosani.

Programul artistic derulat pentru batranii de la Leorda se desfasoara in cadrul Proiectului "In parc, Fanfara canta" al Asociatiei Culturale Cheia Sol si finantat de Primaria Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
30

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
62

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
118

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...