Starea sănătății Părintelui Justin se înrăutățește de la o zi la alta. Preoții sunt chemați la Petru Vodă!

Starea sănătății Părintelui Justin se înrăutățește de la o zi la alta. Preoții sunt chemați la Petru Vodă!
Părintele Justin se va întoarce cu ajutorul lui Dumnezeu la Mănăstirea Petru Vodă. Starea sănătății se înrăutățește de la o zi la alta. Medicii se simt depășiți de situație, tumoarea înaintând foarte repede. Acest lucru, cât și intervențiile suferite de Părintele, l-au sleit de puteri. Doar minunile săvârșite de Dumnezeu prin sfinții Săi l-au mai ținut în viață.
 
Ca și la început, prima și ultima noastră nădejde trebuie sa fie ajutorul Celui de sus, pe Care să-L implorăm prin rugăciunile noastre să dea tămăduire bunului nostru Părinte.

Taina Sfântului Maslu este aducătoare de tămăduire și din acest motiv la Mănăstirea Petru Vodă se va face un maslu la care sunt chemați toți preoții ce i-au trecut vreodată pragul Părintelui Justin sau doar i-au auzit cuvântul. Așadar, iubiți slujitori ai Domnului, care fără îndoială ați fost marcați de bunătatea și sfințenia Părintelui Justin, faceți tot posibilul pentru a ajunge Miercuri 22 mai, până în ora 17:30, la Mănăstirea Petru Vodă (maici) pentru a îndupleca pe Domnul să-l tămăduiască pe Părintele Justin, ca să-l mai avem stâlp de rezistență pentru vremurile ce vin.
 
Legat de această chemare a mărturisirii dragostei noastre pentru Părintele Justin, vă facem cunoscută o minune săvârșită cu un preot din Rusia, acum aproximativ 2 ani: Acest preot împreună cu familia sa au fost implicați într-un accident rutier, în urma căruia el a rămas paralizat de la bazin în jos. La inițiativa unor preoți ce-l cunoșteau i s-a făcut un sfânt maslu la care au participat 107 preoți, unii care nici nu auziseră până atunci de el. La sfârșitul acelui sfânt maslu, Domnul a făcut minune mare, încât preotul s-a ridicat în picioare și a mers singur. Iată, Dumnezeul creștinilor ortodocși, Cel care face minuni. Noi așa mărturisim în Psalmul 76: "Cine este Dumnezeu mare ca Dumnezeul nostru? Tu eşti Dumnezeu, Care faci minuni!".
 
Să nu slăbim rugăciunea pentru Părintele Justin, căci mare nevoie este de sfinţia sa, aici pe pământ, este comunicatul dat publicitatii in urma cu scurt timp, prin Apologeticum.wordpress.com.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbatul care şi-a omorât fetiţa de 5 ani, arestat preventiv! Detalii cutremurătoare! FOTO

Duminică, 22 Octombrie 2017
9228

Botoşăneanul care a comis oribila faptă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost adus duminică la amiază la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru audieri. Nu...

Negoiță a luat o decizie importantă înaintea meciului cu FC Botoșani

Duminică, 22 Octombrie 2017
612

Patronului dinamovist i-a trecut supărarea după meciul câștigat cu Juventus București, scor 3-0, iar vineri le-a virat salariile fotbaliștilor lui Miriuță.Conform surselor GSP, Negoi...

CUMPLIT! Fetiță de 5 ani, înjunghiată mortal de propriul tată! FOTO

Duminică, 22 Octombrie 2017
19004

O copilă de 5 ani, din satul Vânători, comuna Gorbănești, județul Botoșani, și-a sfârșit zilele fiind ucisă de propriul părinte. S-a întâmplat în noaptea d...