Seară muzicală dedicată Mădălinei Manole în Parcul Mihai Eminescu

Seară muzicală dedicată Mădălinei Manole în Parcul Mihai Eminescu
Şlagărele de altadată lansate de Dan Spătaru, Ştefan Hruşcă, Mihai Constantinescu, Mihaela Runceanu, Laura Stoica, Mihaela Mihai, Anastasia Lazariuc, Gil Dobrică, Angela Similea, Mirabela Dauer sau Gabriel Dorobanţu vor fi cântate, duminică, 8 august de copiii din grupul "Cheia Sol" într-un program muzical conceput special pentru o seară estivală de amintiri şi nostalgii muzicale.

Emoţia va fi punctul forte al serii pentru că membrii grupului "Cheia Sol" vor da glas cu inocenţa specifică lor, celor mai frumoase melodii care v-au alinat copilăria şi tinereţea: "O lume minunată", "Unde dragoste nu e, nimic nu e", "Drumurile noastre", "Deschideţi poarta soarelui", "Un albastru infinit", "Hai vino iar în gara noastră mică", "Dacă pleci", "Te aştept să vii", "Un actor grăbit", sau "De-ar fi să vii" sunt cântece care cu siguranţă vor aduce lumină în sufletele celor care vor participa la spectacol, indiferent de vârstă.

Seara Muzicii Româneşti de altădată va fi închinată de micii artişti unuia dintre Idolii anilor’ 90 plecat prea devreme dintre noi. Copiii vor cînta, pe lângă şlagărele deja menţionate, şi piese din repertoriul Mădălinei Manole, încercând astfel să aducă o frumoasă amintire îndrăgitei artiste. "Te-am vazut, mi-ai placut", "Ei şi ce", "Stai lîngă mine mamă" sau "Da, te iubesc" sunt o parte din şlagărele la care publicul va fi invitat să cânte odată cu micii cântăreţi.

Spectacolul va fi unul interactiv astfel încât cei din public vor fi supuşi unor mici ghicitori muzicale de către copiii care le vor ilustra apoi cântând.

Vă aşteptăm, duminică, 8 august, de la ora 17.00, timp de 3 ore la o seară estivală în acordurile muzicale... de altădată! Întâlnirea va emoţiona, va bucura şi va fascina deopotrivă. Vă aşteptăm în număr cît mai mare!

Asociaţia Cheia Sol Botoşani 



 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
61

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
165

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
753

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...