Sanda Ţăranu: "Mă ROG la Dumnezeu să fiu sănătoasă şi să nu AJUNG în SPITAL"

Sanda Ţăranu: "Mă ROG la Dumnezeu să fiu sănătoasă şi să nu AJUNG în SPITAL"
Pornind de la cazul cascadorului Szobi Cseh care, internat în spital cu un diagnostic crunt – cancer la coloana vertebrală – s-a aflat la un moment dat în imposibilitatea de a-şi plăti tratamentul, cunoscuta prezentatoare de televiziune Sanda Ţăranu este de părere că, din păcate, pentru mulţi oameni, condiţiile de trai sunt precare.

"În situaţia asta nu sunt numai artiştii, este foarte multă lume. Din nefericire, nu se pot face măriri de pensii şi de salarii acum pentru că avem nevoie de altceva, şi anume de productivitate. Până când productivitatea nu este aceea care ar trebui să fie, nu se pot mări pensiile şi salariile".

Banii artistului, făcuţi pentru a fi drămuiţi

În contrast cu impresia generală, există oameni cu notorietate care îşi impun o viaţă cumpătată pentru a nu cădea în extrema cealaltă, a nesiguranţei financiare.

"Sunt foarte mulţi oameni care au nevoie de ajutor. Şi noi trăim din mici pensii, care sunt aşa cum sunt. Vă rog să mă credeţi că eu trăiesc foarte modest. Îmi drămuiesc banii şi mă rog bunului Dumnezeu să fiu sănătoasă ca să nu ajung într-o situaţie de genul celei în care s-a aflat Szobi Cseh, în spital", a mai spus Sanda Ţăranu.

Detalii pe www.ziarulring.ro/

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
861

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
271

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
230

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...