Sâmbătă, 14 decembrie: Concertul de sărbători "S-aud pregătiri în sat", ediţia a IV-a

Sâmbătă, 14 decembrie: Concertul de sărbători "S-aud pregătiri în sat", ediţia a IV-a
Sâmbătă, 14 decembrie 2013, începând cu ora 10.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor "Nicolae Iorga" Botoşani va avea loc Concertul de sărbători "S-aud pregătiri în sat", ediţia a IV-a, oferit de copiii şi formaţiile laureate din Palatul Copiilor Botoşani, Clubul Copiilor Dorohoi şi Filiala Darabani.
    
Vor evolua interpreţi şi formaţii artistice, coordonate de cadrele didactice din cele trei instituţii de învăţământ. Cu acest prilej, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani va organiza Gala copiilor laureaţi la concursurile naţionale şi internaţionale din palatul si cluburile copiilor din judeţul Botoşani.
    
În holul Casei de Cultură va putea fi vizionată o expoziţie cu cele mai reuşite lucrări ale copiilor, realizate în cercurile de profil din Palatul Copiilor Botoşani şi Clubul Copiilor Dorohoi.
    
"Invitat special va fi Ansamblul de datini şi obiceiuri "Mărgineanca" al Casei de Cultură a Sindicatelor "N. Iorga" Botoşani, coordonat de maestrul coregraf Valentin Rău care, împreună cu orchestra "Mugurelul" şi formaţia de datini "Stejărelul" Dorohoi, vor prezenta într-o formă autentică tradiţiile şi obiceiurile de iarnă din judeţul Botoşani", a specificat prof. Marcel Dupu, directorul Palatului Copiilor Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
415

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
196

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
143

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...