Salonul Naţional de Arte Vizuale "Interferenţe" – Ediţia a III-a, la Galeriile "Ştefan Luchian" Botoşani

Salonul Naţional de Arte Vizuale "Interferenţe" – Ediţia a III-a, la Galeriile "Ştefan Luchian" Botoşani
Muzeul Judeţean Botoşani prezintă, în perioada 1-20 noiembrie  2014, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, Salonul Naţional de Arte Vizuale "Interferenţe" – Ediţia a III-a, eveniment cultural organizat de Societatea Culturală "EXPO-ART" Botoşani.

Vernisajul, care va avea loc sâmbătă, 1 noiembrie 2014, ora 11, la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani (Str. Piaţa Revoluţiei nr. 13, telefon 0231/514197)  este o invitaţie  la întâlnirea cu arta vizuală, lansată de 40 de artişti plastici din Botoşani şi din ţară, cărora li se alătură cinci artişti copii.

Iubitorii de artă pot "interfera" cu lucrări de pictură, grafică sculptură, instalaţie şi artă fotografică într-o generoasă ofertă vizuală.



Curatorul evenimentului este artistul plastic Liviu Şoptelea.

Prezentare, muzeograf Ana-Elisabeta Florescu.

Program de vizitare: zilnic  9 – 17. 
Intrarea gratuită.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
32

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
131

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
762

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...