S-a stins din viață un dascăl: ȘTEFAN APETREI!

S-a stins din viață un dascăl: ȘTEFAN APETREI!

STEFAN APETREI
atlaurian.wordpress.com

Profesorul Ștefan Apetrei s-a stins din viață, miercuri după-amiază, la vârsta de 67 de ani.

Până acum trei ani, când a ieșit la pensie, acesta a predat matematică la Colegiul Național "A.T. Laurian", unde a fost dascăl timp de 14 ani, dar și la Liceul Textil.

Profesorul Ștefan Apetrei locuia la Dorohoi, însă mai venea la Botoșani pentru a-și revedea foștii colegi.

"Era un model de punctualitate și, chiar dacă pentru unii elevi nu a fost un profesor confortabil, cine l-a cunoscut știe că avea o inimă de aur! Cum spuneam de atâtea ori: profesorii nu au multi ani de pensie… toată viața lor v-o dau vouă…", scrie pe blogul Colegiului Național "A.T.Laurian" prof. Elena Agachi.

A fost un profesor extrem de apreciat de elevi, care nu de putine ori si-au exprimat recunostinta fata de fostul dascal:

"Un profesor extraordinar, care a stiut intotdeauna sa glumeasca, dar si cum sa se faca respectat de elevii sai", marturiseste un fost elev al profesorului Ștefan Apetrei.

"...un profesor care mi-a ramas in suflet! Un om care isi impunea respectul in fata elevilor si tinea la materia lui.. si la absente! Dar per total mi-am facut o imagine frumoasa despre domnul Apetrei...", spune un fost absolvent de Laurian.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
372

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
782

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
51

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...