S-a stins din viață un dascăl: ȘTEFAN APETREI!

S-a stins din viață un dascăl: ȘTEFAN APETREI!

STEFAN APETREI
atlaurian.wordpress.com

Profesorul Ștefan Apetrei s-a stins din viață, miercuri după-amiază, la vârsta de 67 de ani.

Până acum trei ani, când a ieșit la pensie, acesta a predat matematică la Colegiul Național "A.T. Laurian", unde a fost dascăl timp de 14 ani, dar și la Liceul Textil.

Profesorul Ștefan Apetrei locuia la Dorohoi, însă mai venea la Botoșani pentru a-și revedea foștii colegi.

"Era un model de punctualitate și, chiar dacă pentru unii elevi nu a fost un profesor confortabil, cine l-a cunoscut știe că avea o inimă de aur! Cum spuneam de atâtea ori: profesorii nu au multi ani de pensie… toată viața lor v-o dau vouă…", scrie pe blogul Colegiului Național "A.T.Laurian" prof. Elena Agachi.

A fost un profesor extrem de apreciat de elevi, care nu de putine ori si-au exprimat recunostinta fata de fostul dascal:

"Un profesor extraordinar, care a stiut intotdeauna sa glumeasca, dar si cum sa se faca respectat de elevii sai", marturiseste un fost elev al profesorului Ștefan Apetrei.

"...un profesor care mi-a ramas in suflet! Un om care isi impunea respectul in fata elevilor si tinea la materia lui.. si la absente! Dar per total mi-am facut o imagine frumoasa despre domnul Apetrei...", spune un fost absolvent de Laurian.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

astăzi, 18:57
466

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

astăzi, 18:44
80

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...

Grupare de contrabandişti cu ţigări, sprijinită de un poliţist de frontieră, condamnată definitiv!

astăzi, 18:36
1424

Gabriel Aruştei, poliţist de frontieră, a primit o pedeapsă de trei ani şi cinci luni de închisoare. Cea mai mare pedeapsă a primit-o Dumitru Neculai, respectiv patru ani şi şapte l...