S-a stins din viață un dascăl: ȘTEFAN APETREI!

S-a stins din viață un dascăl: ȘTEFAN APETREI!

STEFAN APETREI
atlaurian.wordpress.com

Profesorul Ștefan Apetrei s-a stins din viață, miercuri după-amiază, la vârsta de 67 de ani.

Până acum trei ani, când a ieșit la pensie, acesta a predat matematică la Colegiul Național "A.T. Laurian", unde a fost dascăl timp de 14 ani, dar și la Liceul Textil.

Profesorul Ștefan Apetrei locuia la Dorohoi, însă mai venea la Botoșani pentru a-și revedea foștii colegi.

"Era un model de punctualitate și, chiar dacă pentru unii elevi nu a fost un profesor confortabil, cine l-a cunoscut știe că avea o inimă de aur! Cum spuneam de atâtea ori: profesorii nu au multi ani de pensie… toată viața lor v-o dau vouă…", scrie pe blogul Colegiului Național "A.T.Laurian" prof. Elena Agachi.

A fost un profesor extrem de apreciat de elevi, care nu de putine ori si-au exprimat recunostinta fata de fostul dascal:

"Un profesor extraordinar, care a stiut intotdeauna sa glumeasca, dar si cum sa se faca respectat de elevii sai", marturiseste un fost elev al profesorului Ștefan Apetrei.

"...un profesor care mi-a ramas in suflet! Un om care isi impunea respectul in fata elevilor si tinea la materia lui.. si la absente! Dar per total mi-am facut o imagine frumoasa despre domnul Apetrei...", spune un fost absolvent de Laurian.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
92

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
666

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
122

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...