S-a stins din viață un dascăl: ȘTEFAN APETREI!

S-a stins din viață un dascăl: ȘTEFAN APETREI!

STEFAN APETREI
atlaurian.wordpress.com

Profesorul Ștefan Apetrei s-a stins din viață, miercuri după-amiază, la vârsta de 67 de ani.

Până acum trei ani, când a ieșit la pensie, acesta a predat matematică la Colegiul Național "A.T. Laurian", unde a fost dascăl timp de 14 ani, dar și la Liceul Textil.

Profesorul Ștefan Apetrei locuia la Dorohoi, însă mai venea la Botoșani pentru a-și revedea foștii colegi.

"Era un model de punctualitate și, chiar dacă pentru unii elevi nu a fost un profesor confortabil, cine l-a cunoscut știe că avea o inimă de aur! Cum spuneam de atâtea ori: profesorii nu au multi ani de pensie… toată viața lor v-o dau vouă…", scrie pe blogul Colegiului Național "A.T.Laurian" prof. Elena Agachi.

A fost un profesor extrem de apreciat de elevi, care nu de putine ori si-au exprimat recunostinta fata de fostul dascal:

"Un profesor extraordinar, care a stiut intotdeauna sa glumeasca, dar si cum sa se faca respectat de elevii sai", marturiseste un fost elev al profesorului Ștefan Apetrei.

"...un profesor care mi-a ramas in suflet! Un om care isi impunea respectul in fata elevilor si tinea la materia lui.. si la absente! Dar per total mi-am facut o imagine frumoasa despre domnul Apetrei...", spune un fost absolvent de Laurian.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
198

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
256

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

Joi, 19 Iulie 2018
470

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...