Rugăminte pentru frații din Republica Moldova: "Alegeţi un om care vă iubeşte şi vă respectă ca oameni şi ca popor"!

Rugăminte pentru frații din Republica Moldova: "Alegeţi un om care vă iubeşte şi vă respectă ca oameni şi ca popor"!

 GICA MANOLE  

Pe 30 octombrie 2016 aveţi ocazia întâia dată în Istorie să vă alegeţi preşedintele. Înainte de a vota, rugaţi-vă la Strămoşi şi la Dumnezeu. De votul vostru depinde viaţa şi viitorul vostru, viitorul copiilor voştri.

Istoria a fost sălbatică şi crudă cu voi. Voi, românii moldoveni, aţi suferit cel mai mult în ultima sută de ani. Părinţii, bunicii, străbunicii voştri au fost deportaţi în Rusia comunistă de unde sute de mii nu au mai revenit acasă.

Au fost împuşcaţi, înfometaţi, batjocoriţi de stăpânii de la Moscova.

Când votaţi nu uitaţi suferinţa şi jertfa lor. Gândiţi-vă la cei peste un milion de români moldoveni ucişi de Rusia sovietică în ultima sută de ani în Gulag. Cinstiţi-le jertfa şi memoria. Voi sunteţi frumoşi, cuminţi, toleranţi cu toţi cei ce au venit la voi acasă. Nu-i mai lăsaţi să vă fie stăpâni în vatra voastră strămoşească.

Alegeţi un om care vă iubeşte şi vă respectă ca oameni şi ca popor.

Şi care are frică de Dumnezeu.

Sunteţi cei mai paşnici oameni din lume, iubiţi prietenia şi dreptatea. Credeţi în Sfânta Biserică Ortodoxă românească, cea în care vă rugaţi de peste 1500 de ani.

Nu votaţi pe cei care vă înşeală şi spun cu gură mincinoasă că vă vor binele. Ei nu cred în Dumnezeu, nici în Dreptate.

Voi sunteţi prietenoşi cu toată lumea, dar prietenia cu cei care v-au ucis bunicii şi părinţii, adică cu oamenii Rusiei, este posibilă doar după ce şi-au cerut iertarea de la voi pentru genocidul înfăptuit.

Şi-au cerut iertare? Nu, nu! Şi nici nu-şi vor cere niciodată, căci vă dispreţuiesc.

Nu-i credeţi că vă sunt prieteni. Ei nu vă vor binele, vor doar puterea şi să vă fie stăpâni la voi în ţară.

Nu-i votaţi!

Sunt lupi îmbrăcaţi în piei de oaie.

V-au furat cu neruşinare bogăţiile, memoria, munca, istoria şi ţara.

Acum vă spun vorbe dulci doar, doar le veţi da iarăşi puterea.

Nu-i credeţi, nu-i votaţi!

Ştiu că-i iubiţi, ca pe ochii din cap, pe Ştefan cel Mare şi Mihai Eminescu. Ca şi mine, de altfel. Ei au luptat totată viaţa pentru libertatea şi dreptatea poporului nostru. În numele lor, eu, care vă cunosc şi vă iubesc din toată inima, căci vă ştiu sufletul mare şi curat, vă rog să nu votaţi un om al Rusiei pe 30 octombrie 2016.

Sus inimile şi curaj! Sunteţi poporul cel vechi şi sfânt ce aţi acoperit cu jertfa şi sudoarea voastră timp de 2000 de ani vatra strămoşească.

Priviţi spre ţara lui Ştefan cel Mare, Mihai Eminescu, Ion Creangă, Alexandru Ioan Cuza şi Nicolae Iorga care vă iubeşte şi vă doreşte alături de ea. 

Pe 30 octombrie 2016, sfânta lor lumină să vă întărească cugetul şi sufletul. Arătaţi lumii şi mai vârtos duşmanului travestit în prieten că aveţi memorie, mândrie, demnitate, sete de libertate şi că vă iubiţi Ţara şi Neamul.

Votaţi cu mintea, dar şi cu sufletul, cu gândul mereu la Dumnezeul părinţilor noştri, care v-a fost şi va fi alături în Veac.


Gică Manole
25 octombrie 2016

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste mare! Angajații din Botoșani care vor beneficia de majorări salariale!

astăzi, 09:24
65

Este vorba despre specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci, angajați care se regăsesc și în instituțiile de cultură din Botoșani.Astfel, din luna aprilie, angajații ...

(P) Ghidul complet pentru amenajarea unei bucătării noi

astăzi, 09:07
27

Amenajarea unei bucătării noi este un proiect plin de provocări și potențial creativ. Fie că te pregătești să construiești de la zero sau să renovezi complet, fiecare aspect al amenajării ...

Poliția din Vatra Dornei, în stare de alertă maximă: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat!

astăzi, 09:00
331

Mama, în vârstă de 32 de ani, și-ar fi învelit copilul și ar fi încercat să-l ascundă. Tânăra născuse pe 14 martie, acasă, și nu apărea în evidențele med...