ROMÂNIA DEMNĂ: Nopți de protest pe care guvernanții le ignoră, televiziunile nu le văd! VIDEO excepțional

ROMÂNIA DEMNĂ: Nopți de protest pe care guvernanții le ignoră, televiziunile nu le văd! VIDEO excepțional
Proteste PRO Roșia Montană cu sticle de plastic, bicicliști, pancarde, oameni tăcuți așezați în genunchi în fața mașinii Jandarmeriei.

Fără dansul pinguinului, fără vulgarități. Instigatorii, puțini care s-au strecurat în prima seară, nu au rezistat civilizației și bunului simț și au plecat singuri acasă.

Români din toată țara au protestat, pentru a treia noapte consecutiv, în București, împotriva politicii Guvernului privitor la proiectul aurului de la Roșia Montană.

Si un final UNIC în România: Protestatarii, dotați cu saci, strâng gunoaiele lăsate în urma lor!

Atașăm, totodată, și scurta intervenție a președintelui Fundației Culturale Roșia Montană, la televiziunea Antena3, o intervenție scurtă și clară, dar care definește gravitatea situației actuale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
364

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
839

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
63

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...