Rezultate excepționale ale botoșănenilor, la Festivalul naţional de arte pentru liceeni FLORIAN PITTIŞ!

Rezultate excepționale ale botoșănenilor, la Festivalul naţional de arte pentru liceeni FLORIAN PITTIŞ!
În perioada 13-15 mai 2013, la Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra" Bucuresti  avut loc a șasea ediție a Festivalului naţional de arte pentru liceeni FLORIAN PITTIŞ, un concurs dedicat exclusiv trupelor de liceeni care iubesc teatrul şi muzica.

În competiție s-au înscris mai bine de 30 trupe de teatru şi muzică din liceele din ţară, iar în urma selecţiei au ramas în concurs cele mai bune spectacole şi piese.

Premiile acordate la final au demonstrat încă o dată valoarea incontestabilă a teatrului tânăr din Botoșani:

Marele trofeu al celei de-a şasea ediţii a festivalului "Florian Pittiş" s-a acordat trupei ATELIERUL DE TEATRU, de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" Botoşani -  pentru spectacolul "Deşteptarea primăverii", după Frank Wedekind.

Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină în rol principal: Cezara Munteanu, ATELIERUL DE TEATRU, Botoşani

Premiul pentru cea mai bună interpretare în rol masculin: Codrin Pascariu, DRAMA CLUB, Colegiul Naţional "A.T. Laurian", Botoşani – din spectacolul "Sssst!", după "Îmblânzirea scorpiei" de William Shakespeare.

Premiul pentru cea mai bună interpretare în rol secundar feminim: Ema Graur, ATELIERUL DE TEATRU, Botoşani

Premiul pentru cea mai bună interpretare în rol secundar masculin ALEXANDRU AFLOAREI,  ATELIERUL DE TEATRU, Botoşani

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
860

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
267

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
1098

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...