Rezultate excepționale ale botoșănenilor, la Festivalul naţional de arte pentru liceeni FLORIAN PITTIŞ!

Rezultate excepționale ale botoșănenilor, la Festivalul naţional de arte pentru liceeni FLORIAN PITTIŞ!
În perioada 13-15 mai 2013, la Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra" Bucuresti  avut loc a șasea ediție a Festivalului naţional de arte pentru liceeni FLORIAN PITTIŞ, un concurs dedicat exclusiv trupelor de liceeni care iubesc teatrul şi muzica.

În competiție s-au înscris mai bine de 30 trupe de teatru şi muzică din liceele din ţară, iar în urma selecţiei au ramas în concurs cele mai bune spectacole şi piese.

Premiile acordate la final au demonstrat încă o dată valoarea incontestabilă a teatrului tânăr din Botoșani:

Marele trofeu al celei de-a şasea ediţii a festivalului "Florian Pittiş" s-a acordat trupei ATELIERUL DE TEATRU, de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" Botoşani -  pentru spectacolul "Deşteptarea primăverii", după Frank Wedekind.

Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină în rol principal: Cezara Munteanu, ATELIERUL DE TEATRU, Botoşani

Premiul pentru cea mai bună interpretare în rol masculin: Codrin Pascariu, DRAMA CLUB, Colegiul Naţional "A.T. Laurian", Botoşani – din spectacolul "Sssst!", după "Îmblânzirea scorpiei" de William Shakespeare.

Premiul pentru cea mai bună interpretare în rol secundar feminim: Ema Graur, ATELIERUL DE TEATRU, Botoşani

Premiul pentru cea mai bună interpretare în rol secundar masculin ALEXANDRU AFLOAREI,  ATELIERUL DE TEATRU, Botoşani

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENȚIE, produs infectat cu Salmonella! Dacă l-ați cumpărat din supermarket, îl puteți returna

astăzi, 17:12
513

Un tip de cereale comercializat în supermarketurile Lidl a fost retras de pe rafturile magazinelor, după ce s-a descoperit că produsul este infectat cu Salmonella, anunţă Autoritatea Naţion...

Ninsoarea de weekend a dat bătăi de cap șoferilor botoșăneni: Nervi în trafic, mașini avariate, victime transportate la spital!

astăzi, 16:40
702

Ninsoarea de martie, care a căzut la Botoșani începând de sâmbătă seară, a creat mari dificultăți șoferilor. În județ s-au înregistrat numeroase accidente soldat...

Județul Botoșani, sub Cod Galben de ninsori și frig până la miezul nopții!

astăzi, 14:45
371

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare COD GALBEN, valabilă artăzi, până la ora 23.00, meteorologii atenționând că în intervalul menționat se vor înregistra ...