Regizor care a montat la Botoșani un spectacol de succes, numit secretar de stat la Ministerul Culturii!

Regizor care a montat la Botoșani un spectacol de succes, numit secretar de stat la Ministerul Culturii!

Erwin Simsensohn
romanipentruolume.ro

Decizia de numire în funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii a fost semnată de premierul Dacian Cioloș, la propunerea ministrului Culturii, Corina Șuteu. 

Regizorul Erwin Simsensohn a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Culturii, printr-o decizie a premierului Dacian Ciolos. Decizia a fost luata la propunerea ministrului Culturii si a fost publicata in Monitorul Oficial.

Simsensohn a preluat atribuţiile lui Lucian Vărşandan, care şi-a depus mandatul la începutul lunii noiembrie din motive personale, au confirmat pentru News.ro surse din Ministerul Culturii. Propunerea de numire a lui Simsensohn a fost transmisă de Ministerul Culturii pe 8 noiembrie.

Erwin Simsensohn, în vârstă de 36 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice, apoi a urmat cursurile unui master de regie de teatru la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti.

La începutul acestui an, la Teatrul "Mihai Eminescu"​ din Botoşani a montat spectacolul "Aniversarea", Jeroen van den Berg. A mai colaborat cu Teatrul "Fani Tardini"​ din Galaţi, Teatrul "Maria Filotti" din Brăila şi Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti.

Citeste si "Aniversarea" Teatrului Eminescu, un "reality-show" despre ipocrizie şi viaţa dincolo de aparenţe! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
91

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
74

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
52

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...