„Rățușca cea urâtă”, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”

„Rățușca cea urâtă”, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”

În această duminică la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vă puteți întâlni cu îndrăgitele personaje ale uneia dintre cele mai frumoase poveşti ale lui Hans Cristian Andersen.

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vă invită duminică, 12 ianuarie  2020, de la ora 11:00, dar şi de la ora 12:30  la  spectacolul „Rățușca cea urâtă”.

Regia artistică şi  dramatizarea sunt semnate de Valentin Dobrescu; scenografia este realizată de Mihai Pastramagiu, muzica: Cristian Lungu; regia tehnică: Ioan Cristian Costăchel.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii:  Ibica Leonte, Alin Gheorghiu, Andrei Iurescu, Renata Voloșcu, Florin Iftode, iar prețul unui bilet este de 12 lei.

Puteţi face rezervări până vineri,  la numărul de telefon  0756.084.651

De asemenea, orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. Acestea pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din strada Victoriei nr. 13, Botoşani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
118

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
221

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
352

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...