Ramona a trait, alaturi de sute de botosaneni, Magia Craciunului!

Ramona a trait, alaturi de sute de botosaneni, Magia Craciunului!

 Ramona Ciobanu, alaturi de Mos Craciun si Oana Puscasu  

O sala arhiplina, muzica buna, emotii, ghidusii copilaresti, un Mos Craciun cu haz, toate alaturate prestantei oferite de profesionistii Filarmonicii de Stat Botosani, dar si tinutei maiestuoase a artistilor de la Cheia Sol.

Concertul de Craciun "Deschide usa, crestine", care a avut loc vineri seara, a finalizat un an de munca a micilor cantareti de la grupul Cheia Sol, presedinta organizatiei, Oana Puscasu, folosind acest prilej pentru a oferi si dimplome de excelenta celor care, in 2009, au sprijinit activitatea asociatiei.

In sala s-a aflat, la invitatia redactiei Stiri Botosani, si Ramona Ciobanu, fetita de 16 ani care are nevoie de sprijinul nostru pentru a ramane in viata. Intentia noastra, de a-i oferi copilei o seara magica de Craciun, a provocat emotii, dar si multa lumina pe chipul Ramonei.

Momentul culminant a fost la final, cand ultima melodie a concertului, interpretata de Oana Puscasu, i-a fost dedicata fetitei de 16 ani suferinda de cancer, Ramona fiind invitata pe scena, alaturi de Mos Craciun, unde a facut urari tuturor spectatorilor, insa a dat glas si dorintei ei supreme: Mos Craciun sa ii aduca sanatate!

Prestatiile micilor artisti au fost aplaudate la scena deschisa, pe scena perindandu-se de la cei mai mici componenti ai grupului Cheia Sol - Mihaita Enache, Nicole Lazaruc, Oana Tabultoc, Ioana Frasinescu, la cei mari, unii dintre ei "veterani" ai muzicii: Ioana Mititelu, Miruna Buza, Claudia Rusu, Bogdan Bidasca, Viviana Sposub, Alexandra Mera.

Remarcabila aparitia Mirunei Buza, care a interpretat melodia "Ave Maria", Miruna dovedind inca o data exceptionalele capacitati muzicale de care dispune.

Concertul a fost incheiat de Oana Puscasu, care de altfel a si inceput spectacolul, presedinta Asociatiei Cheia Sol interpretand mai multe melodii de Craciun, intre care "O, ce veste minunata", "Let it snow", "Have yourself merry Christmas".

Mos Craciun si-a insotit oaspetii la iesire, publicul avand ocazia sa ii faca urari, iar micutii sa mai spuna o data ce anume asteapta sub bradut. Mosul, la randul sau, a impartit fluturasi cu Ramona Ciobanu, in care fetita ne aminteste ca spiritul Craciunului ne indeamna sa fim, macar acum, ceva mai buni.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
8

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
22

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
523

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...