RALUCA URSU, o mica vedeta pe scenele tarii! - VIDEO

RALUCA URSU, o mica vedeta pe scenele tarii! - VIDEO

 RALUCA ELENA URSU  

Raluca Elena Ursu are 8 ani. Premiile, insa, i-ar inzeci anii de viata, daca i-ar fi sa se hraneasca din muzica. Chiar daca abia a ajuns in clasa a II-a a Liceului de Arte Stefan Luchian din Botosani, Raluca si-a definit deja un nume de mica vedeta, lucru certificat de zecile de premii si spectacole prin care s-a perindat.

Ultima reusita a micutei s-a intamplat chiar duminica, Raluca Ursu obtinand Premiul III la Festivalul Trofeul Toamnei, desfasurat la Piatra Neamt.

Premiul vine dupa alte participari meritorii, la Festivalul Comoara Moldovei, Barlad, in luna septembrie, cand a obtinut Premiul I, la Festivalul Superfest, desfasurat la sfarsitul lunii noiembrie, la Bacau, unde a obtinut Premiul II, dar si Premiul de Popularitate la Bucuresti, tot in luna octombrie, la Festivalul Andantino. In luna august, Raluca a participat si la un festival international, desfasurat in Struga, Macedonia.

Duminica, Raluca a cucerit inima publicului prezent la festivalul din Piatra Neamt cu melodia "Azi e ziua ta" - compozitor Nicolae Caragia, text Daniela Doroftei.

Presedintele juriului a fost actrita Draga Olteanu Matei, alaturi de Mihai Traistariu, precum si alti cunoscuti oameni de muzica din Piatra Neamt.

Si proiectele nu se opresc aici. La inceputul lunii decembrie, Raluca va participa la Festivalul FEST Remember, Constanta, competitie cu un juriu prezidat de Mihai Traistariu.

Raluca Ursu este nascuta pe 17 mai 2001, in Botosani. Canta de la gradinita, in prezent reprezentand Palatul Copiilor Iasi.

RALUCA URSU - O steluta in constelatia muzicala a Botosanilor

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
597

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
126

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
80

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...