Raluca Ursu a triumfat din nou pe scenele internationale!

Raluca Ursu a triumfat din nou pe scenele internationale!
Un nou succes al micutei artiste Raluca Ursu, care a cucerit GRAND PRIX-ul Festivalului International "Little Stars", desfăsurat in Sankt Petersburg (Rusia) în perioada 21-26.03.2012. Este al treilea trofeu international cucerit de Raluca, după cele din Belarus 2011 și Muntenegru 2010.

La Sankt Petersburg au participat 33 de copii și 6 grupuri, din 9 țări: Rusia, Letonia, Estonia, Belarus, Bulgaria, Romania, Portugalia, Kazakstan si Ukraina.

Raluca a interpretat doua piese ale compozitorului Nicolaie Caragia.

"Multumesc pe aceasta cale companiei Electroalfa și domnului director de la Palatul Copiilor Iasi, Șerban Constantin, care au facut posibila deplasarea mea in Rusia", a transmis micuta artistă din Botoşani. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tudorel Toader, la Botosani: Romania imprumuta bani pentru a le asigura detinutilor conditii cat mai bune in inchisoare!

astăzi, 16:26
66

Potrivit acestuia, imprumutul va fi utilizat atat pentru constructia a doua unitati de detentie noi, cat si pentru modernizarea si extinderea unor capacitati existente."Guvernul are un memora...

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
237

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
596

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...