Raluca Ursu a triumfat, din nou, cu vocea ei minunata! VIDEO

Raluca Ursu a triumfat, din nou, cu vocea ei minunata! VIDEO

 RALUCA URSU  

Raluca Ursu, din Botosani, a castigat Grand Prix-ul Festivalului International de Muzica pentru copii și tineret STEAUA DE CRISTAL, cucerind juriul si publicul cu piesa "Caruso".

În perioada 12-15 iulie, s-a desfășurat la Gura Humorului prima editie a Festivalului International de Muzica pentru copii și tineret STEAUA DE CRISTAL, competitie la care au participat 60 de copii, la 4 categorii de vîrstă: 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani și 15-19 ani, din 7 țări: Rusia, Portugalia, Serbia, Republica Moldova, Estonia, Polonia și România.

Prezentatorul festivalului a fost cunoscutul solist al trupei "Spitalul de Urgentă", Dan Helciug. 

Juriul festivalului a fost alcătuit din: Președintele festivalului- Tolga Gurdil- Turcia – Compozitor, producător muzical și de televiziune, organizator de festival. Membrii juriului : Dragana Mihajlovici Bokan- Serbia –compozitor și textier de muzică pentru copii, Endla Murd – Estonia - Director artistic al Festivalului International pentru copii și tineret "Gold Leaf" -Parnu, Irina Savenkova- Rusia- Directoarea Festivalului Internațional "Little Stars", Nuno Figueira- producător la RTP, televiziunea publică din Portugalia, Emil Răducanu – România, redactor în cadrul grupului de producție muzicală și divertisment Iași. Marcel Iorga – România,  Compozitor și Textier. Fiecare membru al juriului nu a avut dreptul să-și voteze țara, s-au acordat cîte dou note, una pentru interpretare iar cea de a doua pentru prezenta scenică și miscare scenica.

Tot din Botoșani, Ioana Ignat a reușit să cîștige, la categoria 12-14 ani, Locul 2.

Premiile au constat în diplome, cupe, plachete și bani, dar și în invitații la festivaluri din Turcia, Estonia și Rusia.
 
Castigatoare a Marelui Trofeu al festivalului, Raluca a multumit la sfîrsit juriului pentru apreciere și acordarea mult ravnitului premiu, profesoarei Gabriela Nechita pentru profesionalismul de care dă dovadă în pregătirea sa, și nu în ultimul rînd părinților care o sprijină și o îndrumă.
 
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
542

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
77

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
97

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...