Raluca Ursu a triumfat, din nou, cu vocea ei minunata! VIDEO

Raluca Ursu a triumfat, din nou, cu vocea ei minunata! VIDEO

 RALUCA URSU  

Raluca Ursu, din Botosani, a castigat Grand Prix-ul Festivalului International de Muzica pentru copii și tineret STEAUA DE CRISTAL, cucerind juriul si publicul cu piesa "Caruso".

În perioada 12-15 iulie, s-a desfășurat la Gura Humorului prima editie a Festivalului International de Muzica pentru copii și tineret STEAUA DE CRISTAL, competitie la care au participat 60 de copii, la 4 categorii de vîrstă: 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani și 15-19 ani, din 7 țări: Rusia, Portugalia, Serbia, Republica Moldova, Estonia, Polonia și România.

Prezentatorul festivalului a fost cunoscutul solist al trupei "Spitalul de Urgentă", Dan Helciug. 

Juriul festivalului a fost alcătuit din: Președintele festivalului- Tolga Gurdil- Turcia – Compozitor, producător muzical și de televiziune, organizator de festival. Membrii juriului : Dragana Mihajlovici Bokan- Serbia –compozitor și textier de muzică pentru copii, Endla Murd – Estonia - Director artistic al Festivalului International pentru copii și tineret "Gold Leaf" -Parnu, Irina Savenkova- Rusia- Directoarea Festivalului Internațional "Little Stars", Nuno Figueira- producător la RTP, televiziunea publică din Portugalia, Emil Răducanu – România, redactor în cadrul grupului de producție muzicală și divertisment Iași. Marcel Iorga – România,  Compozitor și Textier. Fiecare membru al juriului nu a avut dreptul să-și voteze țara, s-au acordat cîte dou note, una pentru interpretare iar cea de a doua pentru prezenta scenică și miscare scenica.

Tot din Botoșani, Ioana Ignat a reușit să cîștige, la categoria 12-14 ani, Locul 2.

Premiile au constat în diplome, cupe, plachete și bani, dar și în invitații la festivaluri din Turcia, Estonia și Rusia.
 
Castigatoare a Marelui Trofeu al festivalului, Raluca a multumit la sfîrsit juriului pentru apreciere și acordarea mult ravnitului premiu, profesoarei Gabriela Nechita pentru profesionalismul de care dă dovadă în pregătirea sa, și nu în ultimul rînd părinților care o sprijină și o îndrumă.
 
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

Marţi, 18 Septembrie 2018
1301

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Trans...

Adolescent în comă, găsit de o bătrână în scara blocului!

Marţi, 18 Septembrie 2018
463

Spaimă teribilă pentru o bătrână care, vrând să iasă din apartament, a dat pe scara blocului peste un adolescent despre care a crezut inițial că nu mai suflă! Femeia a sunat ...

A crezut că e în România, dar a fost imediat arestată: O româncă beată a făcut scandal într-un spital din Italia!

Marţi, 18 Septembrie 2018
806

O femeie româncă în vârstă de 36 de ani a fost arestată în provincia Padova din Italia, după ce a făcut scandal într-un spital la care a fost transportată în ...