Radioul romanesc, sarbatorit la Iasi cu Orchestra Populara "Rapsozii Botosanilor"

Radioul romanesc, sarbatorit la Iasi cu Orchestra Populara "Rapsozii Botosanilor"
Orchestra Populara "Rapsozii Botosanilor" a participat in data de 31 octombrie 2013, incepand cu ora 18.00, la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, in cadrul unui Spectacol aniversar Extraordinar "Radio Romania - 85 de ani de Radio" si 72 de ani de cand Radio Iasi emite.

Au fost invitate nume sonore ale cantecului popular romanesc, spectacolul fiind un regal folcloric. Timp de sase ore au urcat pe scena, alaturi de Orchestra din Botosani, Maria Dragomiroiu, Cristian Pomohaci, Nicolae si Isidor Glib, Mihai Ciobanu, Ioana Capraru, Ion Paladi, Elena Mandrescu, Laura Stefanescu, Dan Dobos, Cornelia Ciobanu, Petronela Rusu, Brandusa Covalciuc Ciobanu etc.

Orchestra l-a avut la pupitrul dirijoral pe Ciprian Potoroaca, spectacolul fiind transmis live pe undele 1053KHz AM, 90,8 si 96,3 FM. si pe www.radioiasi.ro.

Intrarea la spectacol a fost facuta pe baza de invitatii, artistii tinand publicul spectator (in ropote de aplauze), dar si cel ascultator iubitor de folclor. Radio Iasi, in urma acestui Spectacol Aniversar, a fost lider de audienta, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

astăzi, 12:32
39

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32....

Directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor, despre incidentul de la Premiile Eminescu: "N-aș face niciodată așa ceva: să profit de buna credință a unei gazde pentru a face un scandal autopromoțional în casa gazdei"

astăzi, 12:30
123

Daniel Cristea-Enache, directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, a acceptat, într-o postare publică pe Facebook, faptul că poemul citit de Medeea Iancu pe scena Gal...

Inspectoratul Teritorial de Muncă, sesizat în cazul învăţătoarei care a provocat un accident rutier, fiind băută

astăzi, 11:53
372

Accidentul este considerat a fi şi unul de muncă, învăţătoarea, alături de colega care a fost rănită, îndreptându-se către locul de muncă când s-a produs evenimentul ...