"Zâmbete de primăvara", cu sute de copii! GALERIE FOTO

"Zâmbete de primăvara", cu sute de copii! GALERIE FOTO

   www.btstudio.ro

Duminică, 4 martie, a avut loc la Teatrul Mihai Eminescu din Botoşani, pentru al cincilea an consecutiv, spectacolul de divertisment "Zâmbete de primăvară".

Acest eveniment a fost dedicat, ca in fiecare an, zilelor de 1 şi 8 martie, şi organizat de CS Pro Dance Botoşani/Dorohoi, Şcoala Populară de Arte Botoşani şi Asociaţia Culturală Arlechin Botoşani.







Scena a fost plină de copii care au cântat şi dansat, artiştii, cu vârste de la 5 ani şi până la 18 ani, oferind sutelor de spectatori un zâmbet curat, o speranţă de bine cu ocazia intrării în minunatul anotimp, primăvara.







Astfel, pe scenă au evoluat grupul Mellody şi alţi interpreţi de muzică uşoară, pregătiţi de prof. Mihai Paul Ciprian şi trupele de dans: Armonia, Corason, Azucar, Pretty Kids, Caliente, Classik, (Botoşani) precum şi Picaro, Armonia, Licuricii, Jingles, Forever Dance, Electric Purple (Dorohoi). Acestea au fost pregătite de prof. Constantin Dicu.







Organizatorii au transmis sincere mulţumiri tuturor părinţilor şi invitaţilor acestora, care au facilitat organizarea şi desfăşurarea acestui minunat spectacol.
 



























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
26

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
129

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfinţit Mucenic Pafnutie

astăzi, 07:00
17

În Pustia Palestinei, aproape de Ierusalim, se afla o frumoasă aşezare călugărească întemeiată de Sfântul Hariton şi se numea Lavra Veche, întrucât sfântul o...