"Ursul păcălit de vulpe", pe scena Teatrului Vasilache

"Ursul păcălit de vulpe", pe scena Teatrului Vasilache
Spectacolul "Ursul păcălit de vulpe", prezentat în anul 2012 la Festivalul Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi "Puck" din Cluj–Napoca, a fost distins cu Premiul pentru mânuire acordat actritei Aurica Dobrescu, pentru personajul Vulpea.

Duminică, 2 martie 2014, de la ora 11,00, dar şi de la ora 12,30, în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret Vasilache, cei mici, dar şi părinţii şi bunicii lor sunt invitaţi să vizioneze spectacolul "Ursul păcălit de vulpe", de Ion Creangă.

Dramatizare şi adaptare scenică - Valentin Dobrescu, regia artistică - Valentin Dobrescu, scenografia  - Mihai Pastramagiu, muzica - Mihaela-Doina Macovei-Moraru.

Din distribuţie fac parte actorii:

Florin Iftode
Aurica Dobrescu
Mihaela Ştempel
Anamaria Chelaru
Marius Rusu
Claudiu Gălăţeanu
Cristinel Onofrei

"A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă şi simplă  poveste, dar povestită de urmaşul ursului păcălit, are cu totul altă savoare. Veniţi alături de el şi vă veţi distra pe cinste!". (Valentin Dobrescu, regizor artistic).


Se pot rezerva bilete prin telefon, la numerele 0756084651 / 0231.514353                 
Preţul unui bilet de intrare este 7  lei
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul va putea să oblige unele companii să lucreze pentru Armată, să rechiziționeze bunuri și să scoată persoane la muncă!

astăzi, 20:39
139

"În urma testării mecanismelor de punere în aplicare a măsurilor excepționale corespunzătoare stărilor de urgență și de asediu, în cadrul exercițiilor NATO de managemen...

Cele mai nocive cosmetice. Află ce boli grave poți face din cauza lor

astăzi, 18:48
863

Un pericol subtil înfrumusețează chipul femeilor zilnic. Cel puțin 185 de produse cosmetice conțin ingrediente chimice periculoase. Particule cu care ne decorăm trupurile și care răm&acir...

Bac 2018: Încep emoțiile pentru absolvenții de liceu!

astăzi, 17:06
211

La nivelul județul Botoșani, peste 2900 de absolvenți de liceu vor susține, luni, proba scrisă la Limba și literatura română, în cele nouă centre de examen. Marti este...