"Ursul păcălit de vulpe", pe scena Teatrului Vasilache

"Ursul păcălit de vulpe", pe scena Teatrului Vasilache
Spectacolul "Ursul păcălit de vulpe", prezentat în anul 2012 la Festivalul Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi "Puck" din Cluj–Napoca, a fost distins cu Premiul pentru mânuire acordat actritei Aurica Dobrescu, pentru personajul Vulpea.

Duminică, 2 martie 2014, de la ora 11,00, dar şi de la ora 12,30, în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret Vasilache, cei mici, dar şi părinţii şi bunicii lor sunt invitaţi să vizioneze spectacolul "Ursul păcălit de vulpe", de Ion Creangă.

Dramatizare şi adaptare scenică - Valentin Dobrescu, regia artistică - Valentin Dobrescu, scenografia  - Mihai Pastramagiu, muzica - Mihaela-Doina Macovei-Moraru.

Din distribuţie fac parte actorii:

Florin Iftode
Aurica Dobrescu
Mihaela Ştempel
Anamaria Chelaru
Marius Rusu
Claudiu Gălăţeanu
Cristinel Onofrei

"A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă şi simplă  poveste, dar povestită de urmaşul ursului păcălit, are cu totul altă savoare. Veniţi alături de el şi vă veţi distra pe cinste!". (Valentin Dobrescu, regizor artistic).


Se pot rezerva bilete prin telefon, la numerele 0756084651 / 0231.514353                 
Preţul unui bilet de intrare este 7  lei
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânără condamnată pentru o tâlhărie. A lovit un poliţist care a prins-o în flagrant

astăzi, 14:13
298

B.J., de 35 de ani, din oraşul Ştefăneşti a comis fapta în vara anului 2016, când se afla în piaţa din oraş. A observat o femeie ce făcea cumpărături şi i-a sustras 30 de l...

Vinerea Mare va fi sărbătoare legală şi nelucrătoare!

astăzi, 14:13
178

Senatorii au aprobat, miercuri, proiectul de lege pentru modificarea Codului Muncii, iniţiat de deputatul UDMR Szabo Odon, care prevede că Vinerea Mare - ultima zi de vineri înaintea Paştelui...

Misiuni executate de jandarmi pe linia prevenirii şi combaterii braconajului cinegetic, piscicol şi a tăierilor ilegale de material lemnos!

astăzi, 14:06
52

În conformitate cu atribuţiile Jandarmeriei Române prevăzute de Legea nr. 550 din 2004 privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Jud...