"Ursul păcălit de vulpe", duminică, la Teatrul "Vasilache" Botoșani

"Ursul păcălit de vulpe", duminică, la Teatrul "Vasilache" Botoșani

Duminică, 12 noiembrie 2017, de la ora 11:00 dar şi de la ora 12:30, sunteţi  aşteptaţi în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret "Vasilache" să vizionaţi spectacolul "Ursul păcălit de vulpe", de Ion Creangă. 

Dramatizarea, adaptarea scenică  şi regia artistică sunt semnate de Valentin Dobrescu, scenografia  îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, muzica este compusă de Mihaela-Doina Macovei-Moraru.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii:

Aurica Dobrescu
Florin Iftode
Alexandra Acalfoae
Mihaela Ștempel
Marius Rusu
Loredana Bran
Alin Gheorghiu

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, prezentat în anul 2012 la Festivalul  Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi “Puck” din Cluj–Napoca a fost distins cu Premiul pentru mânuire acordat d-nei Aurica Dobrescu pentru personajul „vulpea”.
          
Preţul unui bilet de intrare este 10  lei

Rezervări la telefon la numerele 0756.084.651 / 0231.514.353  Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Din acest motiv vă recomandăm să le achiziționați până atunci.
NU UITAŢI:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
224

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
40

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
61

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...