"Tom Degețel" vă invită, duminică, la Teatrul Vasilache!

"Tom Degețel" vă invită, duminică, la Teatrul Vasilache!

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" vă invită duminică, 21 mai 2017, de la orele 11:00 şi 12:30, să vizionaţi spectacolul "Tom Degețel", de Valentin Dobrescu, după o poveste populară engleză.

Din distribuţie fac parte actorii: Oana Sîrcu, Marius Rusu, Ibica Leonte, Alexandra Dobinciuc, Alin Gheorghiu,  Mihai Donțu,  Andreea Popovici şi Florin Iftode.

Regia artistică este semnată de  Valentin Dobrescu; scenografia îi  aparţine lui  Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Alin Macovei.

Preţ bilet 8 lei  

Pentru rezervări  vă rugăm să sunaţi la numerele de telefon  0756084651 / 0231.514353


Nu uitaţi:
    Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.
     „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.
    
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 17:22
1

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
267

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
46

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...