"Tom Degetel" invita copiii la Teatrul Vasilache!

"Tom Degetel" invita copiii la Teatrul Vasilache!
Deşi prichindeii se află încă în vacanţă, Tom Degeţel este nerăbdător să se întâlnească cu publicul său, astfel că duminică, 22 august 2010, la orele 11.00 şi 12.30, va deschide cortina la Teatrul pentru Copii şi Tineret Vasilache Botoşani!

"Tom Degeţel" este un spectacol de Valentin Dobrescu, după o poveste populară engleză.

DISTRIBUŢIA:
TOM DEGEŢEL-RAMONA HRISCU 
PĂDURARUL-MARIUS RUSU  
SOŢIA PĂDURARULUI-IBICA LEONTE
ZÂNA STEJARILOR-AURICA DOBRESCU
HOŢUL I-LAURENŢIU VASILACHE
HOŢUL II-CLAUDIU GĂLĂŢEANU
SOLDATUL-TUDOR ROTARU
ÎMPĂRATUL-VALENTIN LIGI

REGIA VALENTIN DOBRESCU
SCENOGRAFIA MIHAI PASTRAMAGIU
MUZICA ALIN MACOVEI
SPECTACOL CU PAPUŞI ŞI ACTORI LA VEDERE
DURATA: 50MIN .VÂRSTA PUBLICULUI: 3-10 ANI
REZERVARI BILETE: O231514353 SAU 0756084651
www.teatrulvasilache.ro
PRET BILET : 5 lei / pers.
Preţul biletului nu s-a majorat

"E mititel dar e isteţ, e curajos şi frumuşel este băiatul nostru drag şi-l cheamă Tom Degeţel", este refrenul pe care îl cântă părinţii eroului principal din poveste. Povestea năstruşnicului Tom Degeţel este palpitantă pentru copiii aflaţi în sală. Vor reuşi hoţii să scape nepedepsiţi de Împărat?

Spectacolele duminicale se programează la intervale mari de timp, astfel că pentru a revedea o piesă e necesar să treacă aproape o jumătate de an. De aceea recomandăm părinţilor să nu piardă ocazia de a petrece duminică de duminică o oră împreună cu copiii în minunata lume a poveştilor imaginate pe scenă la Teatrul Vasilache.

Duminică vor fi în sală copiii care au câştigat invitaţii la acest spectacol pentru că au participat duminica trecută la concursul Desene pe asfalt ce s-a desfăşurat în faţă la City Gallery, amfitrion fiind pictorul Corneliu Dumitriu, care a ales ca temă de desen "Păsări". Părinţii şi copiii au vizitat galeria şi au admirat tablourile expuse de pictori.

Cei care doresc să deseneze sunt aşteptaţi şi duminica aceasta, la ora 18.00. De asemenea, şi-au rezervat locuri în sală copiii din satul Lupăria, comuna Prăjeni care vor veni însoţiţi de preotul Bortaş Iliuţă-Gabriel într-o excursie la Botoşani. Aceşti copiii sunt "mici actori păpuşari" pentru că au montat vara aceasta un spectacol în colaborare cu Teatrul "Vasilache", pe care l-au prezentat sătenilor la hram de Sf. Pantelimon pe 27 iulie.

 

COMUNICAT TEATRUL PENTRU COPII SI TINERET VASILACHE BOTOSANI



 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
183

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
36

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
292

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...