"Sounds of Spring" la Botosani: Incurajeaza Romania la ea acasa! VIDEO

"Sounds of Spring" la Botosani: Incurajeaza Romania la ea acasa! VIDEO
"Sounds of Spring" face show la Botosani! Mandinga, Fly Project, Andreea Banica & SYOS si Julian Gray te asteapta pe 22 aprilie pe Stadionul Municipal, pentru o seara de senzatie!

Marele eveniment al primaverii va fi completat de un megashow de lumini si lasere cu robotii SYOS!

Inainte de a reprezenta Romania pe scena Eurovison, Mandinga evolueaza in fata publicului botosanean, organizatorii precizand ca artistii vor ajunge la Botosani cu un avion charter privat, ce va ateriza pe Aeroportul din Salcea tocmai din Amsterdam, unde trupa sustine un concert pe data de 21 aprilie.

Nu rata sansa de a incuraja Romania la ea acasa! Trupa Mandinga va avea nevoie, pe 26 mai, in Baku, capitala Azerbaidjan, de voturile Europei intregi. Pana atunci, are nevoie de publicul de aici, de publicul din Botosani!
 

"Sounds of Spring", superconcertul de la care nu trebuie sa lipsesti!

Pe 22 decembrie, intrarea la spectacol se va face incepand cu ora 19.00. Pretul biletelor este cuprins intre 30 si 50 ron (5 categorii de bilete), in functie de pozitionarea fata de scena.

Biletele pot fi achizitionate de la Botosani Shopping Center (standurileEssenza) sau de la casieria Stadionului Municipal.
 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
4

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
82

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
886

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....