"Sarea in bucate", la Teatrul Vasilache Botosani

"Sarea in bucate", la Teatrul Vasilache Botosani
Duminica, 8 februarie 2015, de la orele 11:00 si 12:30, copiii sunt invitati la Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" sa vizionati spectacolul "Sarea in bucate", dupa Petre Ispirescu.

Regia este semnata de regretatul actor Mihai Costachel, scenografia ii apartine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusa de Constantin Panaite.

Din distributie fac parte actorii: Ibica Leonte, Mihaela Stempel, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Claudiu Galateanu, Marius Rusu, Cristinel Onofrei, Ioan Cristian Costachel.

Pretul unui bilet de intrare la spectacol este de 7 lei
Rezervari la telefon 0756084651 / 0231.514353

Nu uitati:
Orice persoana care doreste sa ofere o ora de spectacol unor copii sau tineri aflati in situatii dificile poate cumpara "Bilete in asteptare".

"Biletele in asteptare" pot fi achizitionate de la Agentia Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache, str. Victoriei nr. 13, Botosani.

Pentru aceasta duminica sunt disponibile 17 bilete in asteptare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tu ce film ai vrea să revezi?

astăzi, 17:49
33

Filme pe care nu le-ai văzut niciodată, filme pe care le revezi și la care te întorci de ani și ani. Gustul cinefililor nu garantează că titlurile de mai jos sunt cele preferate de to...

Gripa modifică programul de vizite în cea mai mare unitate medicală din județ!

astăzi, 17:02
134

Gripa limitează accesul vizitatorilor în secțiile Spitalului Județean Mavromati, măsura fiind dispusă ca urmare a unei adrese emise de Direcția de Sănătate Publică Botoșani. Conform aten...

Anunț de la APIA: Înscrieri online la un eveniment destinat promovării produselor agricole

astăzi, 16:33
68

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani informează cu privire la organizarea în data de 7 februarie 2019 a unei zile de informare privin...