"Sarea in bucate", la Teatrul Vasilache Botosani

"Sarea in bucate", la Teatrul Vasilache Botosani
Duminica, 8 februarie 2015, de la orele 11:00 si 12:30, copiii sunt invitati la Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" sa vizionati spectacolul "Sarea in bucate", dupa Petre Ispirescu.

Regia este semnata de regretatul actor Mihai Costachel, scenografia ii apartine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusa de Constantin Panaite.

Din distributie fac parte actorii: Ibica Leonte, Mihaela Stempel, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Claudiu Galateanu, Marius Rusu, Cristinel Onofrei, Ioan Cristian Costachel.

Pretul unui bilet de intrare la spectacol este de 7 lei
Rezervari la telefon 0756084651 / 0231.514353

Nu uitati:
Orice persoana care doreste sa ofere o ora de spectacol unor copii sau tineri aflati in situatii dificile poate cumpara "Bilete in asteptare".

"Biletele in asteptare" pot fi achizitionate de la Agentia Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache, str. Victoriei nr. 13, Botosani.

Pentru aceasta duminica sunt disponibile 17 bilete in asteptare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecții gratuite de acordare a primului ajutor, de Ziua Europeană a Resuscitării

Luni, 15 Octombrie 2018
463

Cursurile de prim ajutor vor fi predate de către medicii și asistenții U.P.U. – SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, împreună cu parame...

Senatul a adoptat inițiativa privind înființarea Registrului cu autorii infracțiunilor sexuale

Luni, 15 Octombrie 2018
188

Senatul a adoptat, luni, un proiect de lege care prevede înființarea Registrului automatizat național cu privire la autorii contravențiilor și infracțiunilor sexuale, de hărțuire sau asup...

De ce nu trebuie să amâni vizita la medic dacă ai o durere de spate sau de articulații

Luni, 15 Octombrie 2018
554

Deși la nivelul percepției sunt considerate afecțiuni ale bătrânilor, bolile reumatice afectează într-o măsură importantă populația activă, tineri și chiar copii. Categoria boli...