"Sarea in bucate", duminica, la Teatrul Vasilache

"Sarea in bucate", duminica, la Teatrul Vasilache
Duminica, 11 martie, de la ora 11.00, dar si de la ora 12.30, copiii sunt asteptati la  Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache, sa vizioneze spectacolul "Sarea in bucate", dupa Petre Ispirescu. Regia este senata de regretatul actor Mihai Costachel, scenografia ii apartine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusa de Constantin Panaite.

Spectacolul, realizat dupa basmul literaturii populare, ocupa un loc de seama, un izvor nesecat de invataminte, avand un rol educativ deoarece ne invata ca fiecare om isi exprima dragostea in felul sau si nu trebuie judecat inainte de a-l cunoaste mai bine.

La paravan vor manui papusile actorii: Aurica Dobrescu, Mihaela Stempel si Anamaria Chelaru -  Fiicele imparatului; Marius Rusu – Imparatului Verde, Bucatar; Cristinel Onofrei – Printul Vlad; Florin Iftode – Cavalerul de Fier; Ibica Leonte – Bucatar, Ioan Cristian Costachel – Printul Agurida, Claudiu Galateanu – Mascariciul, va fi deliciul copiilor.

Talcul acestui basm, transpus pe scena, ca si continuitatea unor obiceiuri, zicale si proverbe sunt marturii ale insemnatatii pe care sarea a avut-o din cele mai vechi timpuri in viata oamenilor.

Rezervari la telefon: 0756084651 / 0231.514353 si online la adresa www.teatrulvasilache.ro

Pretul unui bilet: 6 lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
814

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
256

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
223

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...