"Punguta cu doi bani" pentru micii spectatori, la Teatrul Vasilache! - VIDEO

"Punguta cu doi bani" pentru micii spectatori, la Teatrul Vasilache! - VIDEO
Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani readuce pe scena un spectacol a carui premiera a avut loc in vara anului trecut, "Punguta cu doi bani" beneficiind de regia lui Valentin Dobrescu, dar si de o distributie care reuneste mai multe generatii de actori, de la Aurica Dobrescu la Marius Rusu si Mihaela Nistorica, pana la tanarul Laurentiu Vasilache.

"Punguta cu doi bani", dupa Ion Creanga, este programata pentru duminica, 14 februarie 2010, de la orele 11.00 si 12.30.

Actiunea spectacolului se contureaza in jurul Cocosului, el devenind un participant activ la viata stapanului sau, spectatorii acceptand, astfel, complicitatea la actiunea de recuperare a pungutei cu doi bani de la boierul hapsan!

Povestea ofera si un final fericit: Cocosul si Gaina traiesc o frumoasa poveste de dragoste!

Nu lipsesc momentele vesele, cu aluzii la aspectele sociale contemporane, iar momentele muzicale nu fac decat sa starneasca bucuria si sa furnice manutele dornice de aplauze ale micilor spectatori.

Regia artistica: Valentin Dobrescu; Scenografia: Mihai Pastramagiu; Muzica: Alin Macovei Moraru.

Distributia: Cocosul - Mihaela Nistorica, Gainusa - Mihaela Stempel, Baba - Aurica Dobrescu, Mosul, Laurentiu Vasilache, Boierul - Marius Rusu, Vizitiul - Florin Iftode.
 

 
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
510

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
71

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
90

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...