"Povestiri de buzunar", duminica, la Teatrul Vasilache

"Povestiri de buzunar", duminica, la Teatrul Vasilache
Teatrul pentru Copii şi Tineret Vasilache vă invită să vizionaţi duminică, 2 octombrie 2011, de la ora 11, dar şi de la ora 12,30, spectacolul "Povestiri de buzunar"

În buzunarul cui se află poveştile? Al "Domnului Poveste", interpretat de actorul Florin Iftode, care va reuşi să imagineze pe scenă un spectacol cu păpuşi doar dacă va fi ajutat de actriţele Ibica Leonte, Aurica Dobrescu şi Mihaela Ştempel.
 
"Sunt patru anotimpuri. Sunt patru povestioare pline de haz, inspirate din Lumea celor care nu cuvântă, a lui Emil Gârleanu. Voi părinţi, prea ocupaţi, prea stresaţi de problemele vieţii nu aveţi timp să mai şi observaţi cu atenţie ce se întâmplă în lumea necuvântătoare ce ne înconjoară, aşa că, însoţiţi-i pe cei mici să vadă povestirile de buzunar", este invitaţia   regizorului artistic, Valentin Dobrescu.

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu. Pe aranjamentul muzical compus de Constantin Panaite, copiii vor cânta, aplauda şi vor dansa alături de actori.

Rezervări la 0231514353 sau 0756084651 şi teatrulvasilache@yahoo.com
Preţ bilet 6 lei

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
133

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
159

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
116

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...