"Povești cu păpuși", la Muzeul Județean!

"Povești cu păpuși", la Muzeul Județean!

 Florin Iftodi, in spectacolul Muc cel Mic  

Muzeul Judeţean Botoşani şi Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" Botoşani organizează expoziţia "Povești cu păpuși".
 
Vor fi expuse şi prezentate copiilor păpuşi dintre cele mai îndrăgite spectacole prezentate de-a lungul anilor, pe scena Teatrului "Cravata roşie" devenit apoi Teatrul "Vasilache" şi care au încântat generaţia părinţilor şi bunicilor copiilor de astăzi.

Pentru părinţii şi bunicii care însoţesc copii la expoziţie, organizatorii lansează concursul "Recunoaşteţi personajul".

Concursul constă în recunoaşterea unei păpuşi îndrăgite  dintr-un spectacol vechi al teatrului, îndrăgit  de copii de atunci, părinţii de astăzi.
 
Câştigătorilor li se acordă diplome şi dreptul de a se fotografia cu păpuşa recunoscută.

În cadrul expoziţiei este prezentat şi un material complex, multimedia cu spectacole care încântă astăzi copii, părinţii şi bunicii din municipiul nostru.

La vernisajul expoziţiei este prezentat un fragment din îndrăgitul spectacol "Trăistuţa cu poveşti" realizat de Valentin Dobrescu în interpretarea actorilor Florin Iftodi şi Aurica Dobrescu.

Vernisajul are loc miercuri 6 februarie 2013, ora 12.00.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 6 – 20 februarie 2013, între orele 9.00 – 17.00, la Sala Polivalentă a Muzeului Judeţean Botoşani.
 
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
3914

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...

Băgat în spital de propriul cal!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
2312

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

Viceprimarul unei comune botoșănene, la un pas de a fi exclus din PSD!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
953

Zilele unui viceprimar din județul Botoșani ca membru al organizației județene a PSD sunt numărate. Acesta a fost deja exclus ca urmare a unei decizii a Biroului organizației locale, iar hotăr&...