"Povești cu păpuși", la Muzeul Județean!

"Povești cu păpuși", la Muzeul Județean!

 Florin Iftodi, in spectacolul Muc cel Mic  

Muzeul Judeţean Botoşani şi Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" Botoşani organizează expoziţia "Povești cu păpuși".
 
Vor fi expuse şi prezentate copiilor păpuşi dintre cele mai îndrăgite spectacole prezentate de-a lungul anilor, pe scena Teatrului "Cravata roşie" devenit apoi Teatrul "Vasilache" şi care au încântat generaţia părinţilor şi bunicilor copiilor de astăzi.

Pentru părinţii şi bunicii care însoţesc copii la expoziţie, organizatorii lansează concursul "Recunoaşteţi personajul".

Concursul constă în recunoaşterea unei păpuşi îndrăgite  dintr-un spectacol vechi al teatrului, îndrăgit  de copii de atunci, părinţii de astăzi.
 
Câştigătorilor li se acordă diplome şi dreptul de a se fotografia cu păpuşa recunoscută.

În cadrul expoziţiei este prezentat şi un material complex, multimedia cu spectacole care încântă astăzi copii, părinţii şi bunicii din municipiul nostru.

La vernisajul expoziţiei este prezentat un fragment din îndrăgitul spectacol "Trăistuţa cu poveşti" realizat de Valentin Dobrescu în interpretarea actorilor Florin Iftodi şi Aurica Dobrescu.

Vernisajul are loc miercuri 6 februarie 2013, ora 12.00.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 6 – 20 februarie 2013, între orele 9.00 – 17.00, la Sala Polivalentă a Muzeului Judeţean Botoşani.
 
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil căzut de la etajul 3 al unui bloc din Dorohoi!

Duminică, 24 Septembrie 2017
1360

Un băiețel a căzut duminică seara de la geamul apartamentului în care locuiește cu părinții, în municipiul Dorohoi, fiind preluat de ambulanță și transportat la spital.Incide...

A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

Duminică, 24 Septembrie 2017
2320

Botoșăneanca în vârstă de 69 de ani a fost la un pas de a cădea în plasa unui escroc care a apelat la metoda "accidentul" în încercarea de a face rost de ba...

A intrat cu BMW-ul într-un stâlp din cauza vitezei! FOTO

Duminică, 24 Septembrie 2017
6841

Șoferul, în vârstă de 21 de ani, din Brehuiești, se deplasa la volanul unui BMW către oraș, iar după sensul giratoriu de la Dedeman, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitez...