"Povești cu păpuși", la Muzeul Județean!

"Povești cu păpuși", la Muzeul Județean!

 Florin Iftodi, in spectacolul Muc cel Mic  

Muzeul Judeţean Botoşani şi Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" Botoşani organizează expoziţia "Povești cu păpuși".
 
Vor fi expuse şi prezentate copiilor păpuşi dintre cele mai îndrăgite spectacole prezentate de-a lungul anilor, pe scena Teatrului "Cravata roşie" devenit apoi Teatrul "Vasilache" şi care au încântat generaţia părinţilor şi bunicilor copiilor de astăzi.

Pentru părinţii şi bunicii care însoţesc copii la expoziţie, organizatorii lansează concursul "Recunoaşteţi personajul".

Concursul constă în recunoaşterea unei păpuşi îndrăgite  dintr-un spectacol vechi al teatrului, îndrăgit  de copii de atunci, părinţii de astăzi.
 
Câştigătorilor li se acordă diplome şi dreptul de a se fotografia cu păpuşa recunoscută.

În cadrul expoziţiei este prezentat şi un material complex, multimedia cu spectacole care încântă astăzi copii, părinţii şi bunicii din municipiul nostru.

La vernisajul expoziţiei este prezentat un fragment din îndrăgitul spectacol "Trăistuţa cu poveşti" realizat de Valentin Dobrescu în interpretarea actorilor Florin Iftodi şi Aurica Dobrescu.

Vernisajul are loc miercuri 6 februarie 2013, ora 12.00.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 6 – 20 februarie 2013, între orele 9.00 – 17.00, la Sala Polivalentă a Muzeului Judeţean Botoşani.
 
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hoț "calificat" în furturi din locuințe, prins de polițiștii din Darabani!

astăzi, 09:26
99

4.000 de lei este prejudiciul cauzat de un tânăr de 23 de ani, care vreme de trei luni a intrat în opt locuințe, de unde a furat bunuri și sume de bani. Pe lângă infracțiunile d...

Trei nume pentru funcția de premier. PSD decide azi cine îi ia locul lui Tudose!

astăzi, 09:14
278

Mihai Tudose și-a anunțat luni seară demisia în urma ședinței Comitetului Executiv Național al PSD în urma căreia a pierdut sprijinul partidului. Liviu Dragnea și-a impus punctul d...

Fotbalist botoşănean luat în vizor de patronul FCSB

astăzi, 08:54
172

Gigi Becali a renunțat pentru moment la pista ”Băluță”, dar un alt jucător important al Craiovei se află pe lista finanțatorului de la FCSB: Andrei Burlacu, mijl...