"Povești cu păpuși", la Muzeul Județean!

"Povești cu păpuși", la Muzeul Județean!

 Florin Iftodi, in spectacolul Muc cel Mic  

Muzeul Judeţean Botoşani şi Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" Botoşani organizează expoziţia "Povești cu păpuși".
 
Vor fi expuse şi prezentate copiilor păpuşi dintre cele mai îndrăgite spectacole prezentate de-a lungul anilor, pe scena Teatrului "Cravata roşie" devenit apoi Teatrul "Vasilache" şi care au încântat generaţia părinţilor şi bunicilor copiilor de astăzi.

Pentru părinţii şi bunicii care însoţesc copii la expoziţie, organizatorii lansează concursul "Recunoaşteţi personajul".

Concursul constă în recunoaşterea unei păpuşi îndrăgite  dintr-un spectacol vechi al teatrului, îndrăgit  de copii de atunci, părinţii de astăzi.
 
Câştigătorilor li se acordă diplome şi dreptul de a se fotografia cu păpuşa recunoscută.

În cadrul expoziţiei este prezentat şi un material complex, multimedia cu spectacole care încântă astăzi copii, părinţii şi bunicii din municipiul nostru.

La vernisajul expoziţiei este prezentat un fragment din îndrăgitul spectacol "Trăistuţa cu poveşti" realizat de Valentin Dobrescu în interpretarea actorilor Florin Iftodi şi Aurica Dobrescu.

Vernisajul are loc miercuri 6 februarie 2013, ora 12.00.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 6 – 20 februarie 2013, între orele 9.00 – 17.00, la Sala Polivalentă a Muzeului Judeţean Botoşani.
 
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum au fost împărțiți peste 80 milioane lei pentru întreținerea drumurilor naționale! Botoșani, printre județele cu cei mai puțini bani

astăzi, 06:58
44

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, prin Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi, a împărțit banii pentru un contract legat de o serie de lucrări de &ic...

România 100: Cine uită nu merită. Istoria deportaților basarabeni!

astăzi, 06:50
37

O vedeam dimineața când plecam la școală. Cobora de la casa din deal pentru a face cumpărături în oraș. O salutam, iar ea îmi răspundea zâmbitoare și ochii ei senini &i...

MAGDA URSACHE: Risipind, risipind...

Duminică, 18 Martie 2018
135

Ne risipim şi risipim. Suntem din ce în ce mai risipitori. Mentalul stabil şi tradiţional e batjocorit în fel şi chip, personalităţile sunt şi ele minimalizate, ţintele fiind ...