"Portrete & Imagini de dincolo de suflet", pe simezele Galeriilor de Artă "Ștefan Luchian" Botoșani

"Portrete & Imagini de dincolo de suflet", pe simezele Galeriilor de Artă "Ștefan Luchian" Botoșani
Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 7-19 decembrie 2018, în spațiul Galeriilor de Artă "Ștefan Luchian", expoziţia "Portrete & Imagini de dincolo de suflet", cuprinzând lucrări de pictură semnate de Carmen Nicolau și Cezar Dron.
 
Abordând o tematică variată, Carmen Nicolau vine, pentru a doua oară, în fața publicului iubitor de artă, în cadrul unei "personaleˮ. Dacă în expoziția deschisă anul trecut, între 4-13 noiembrie 2017, la Muzeul Județean Botoșani, tematica era foarte variată, în prima "personalăˮ deschisă acum la Galeriile de artă botoșănene, expozantă abordează, în special, tematica portretului, dar aduce pe simeze și lucrări cu  natură statică și  peisaje.
 
Alături de Carmen Nicolau, în aceeași expoziție, își prezintă pentru prima dată lucrările și Cezar Dron, cel care a ales arta ca hobby de suflet, și care, de asemenea, aduce lucrări variate ca tematică și ca tehnică de realizare.

Deși cu studii diferite, de profil economic și administrativ – pentru Carmen Nicolau și studii tehnice – pentru Cezar Dron, cei doi expozanți sunt reuniți de pasiunea comună pentru frumos,  în general și, în mod aparte, pentru artele vizuale.

Expoziția este o invitație - dedicație  pentru prieteni, pentru oameni cu suflet ales și puterea de a înțelege pasiunea și nobila misiune a artei.
 
Evenimentul va fi prezentat de Gheorghe Median-istoric și Ana Coșereanu-muzeograf.

Vernisajul va avea loc sâmbătă, 8 decembrie 2018, ora 11,  la Galeriile de Artă "Ștefan Luchianˮ  Botoșani.

Program de vizitare:  zilnic  9 – 17. Intrare liberă.     
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îngrijitori ai copiilor cu dizabilități CONCEDIAȚI. Ministrul Marius Budăi: Nu înțeleg cum s-a întâmplat asta!

astăzi, 08:49
48

În mai multe localități din țară, îngrijitorii copiior cu dizabilități, care în cele mai multe cazuri sunt chiar părinții acestora, au primit notificări prin care au fo...

Momente emoţionante în parcarea stadionului Dinamo. Cu cine s-a întâlnit Liviu Ciobotariu

astăzi, 08:15
113

Denis Ciobotariu şi tatăl său, Liviu Ciobotariu, au fost adversari, în Dinamo - FC Botoşani 1-0. Însă, la final, s-au văzut în parcarea stadionului şi s-au îmbrăţişat...

Amendat cu 400 de lei și dus la Psihiatrie! FOTO

astăzi, 07:59
167

În cursul dimineții de marți, polițiștii locali din cadrul Dispeceratului de monitorizare video au sesizat patrula din zona Centrului Istoric, cu privire la faptul că un cetățea...