"Portrete & Imagini de dincolo de suflet", pe simezele Galeriilor de Artă "Ștefan Luchian" Botoșani

"Portrete & Imagini de dincolo de suflet", pe simezele Galeriilor de Artă "Ștefan Luchian" Botoșani
Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 7-19 decembrie 2018, în spațiul Galeriilor de Artă "Ștefan Luchian", expoziţia "Portrete & Imagini de dincolo de suflet", cuprinzând lucrări de pictură semnate de Carmen Nicolau și Cezar Dron.
 
Abordând o tematică variată, Carmen Nicolau vine, pentru a doua oară, în fața publicului iubitor de artă, în cadrul unei "personaleˮ. Dacă în expoziția deschisă anul trecut, între 4-13 noiembrie 2017, la Muzeul Județean Botoșani, tematica era foarte variată, în prima "personalăˮ deschisă acum la Galeriile de artă botoșănene, expozantă abordează, în special, tematica portretului, dar aduce pe simeze și lucrări cu  natură statică și  peisaje.
 
Alături de Carmen Nicolau, în aceeași expoziție, își prezintă pentru prima dată lucrările și Cezar Dron, cel care a ales arta ca hobby de suflet, și care, de asemenea, aduce lucrări variate ca tematică și ca tehnică de realizare.

Deși cu studii diferite, de profil economic și administrativ – pentru Carmen Nicolau și studii tehnice – pentru Cezar Dron, cei doi expozanți sunt reuniți de pasiunea comună pentru frumos,  în general și, în mod aparte, pentru artele vizuale.

Expoziția este o invitație - dedicație  pentru prieteni, pentru oameni cu suflet ales și puterea de a înțelege pasiunea și nobila misiune a artei.
 
Evenimentul va fi prezentat de Gheorghe Median-istoric și Ana Coșereanu-muzeograf.

Vernisajul va avea loc sâmbătă, 8 decembrie 2018, ora 11,  la Galeriile de Artă "Ștefan Luchianˮ  Botoșani.

Program de vizitare:  zilnic  9 – 17. Intrare liberă.     
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ieri, un șarpe uriaș zâmbea printre roșii pe rafturile din Kaufland!

astăzi, 09:37
306

Vineri după masă, la un raion din magazinul Kaufland din Sfântu Gheorghe clienţii au avut surpriza să găsească printre cutiile cu roşii cherry… un şarpe uriaș!Poza a fost tri...

MApN a prelungit perioada de recrutare şi selecţie pentru rezerviştii voluntari

astăzi, 09:11
54

Ministerul Apărării Naţionale a anunțat ieri seară că a prelungit campania de recrutare şi selecţie pentru cetăţenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă ...

Pentru iubitorii genului. La Cetatea de Scaun a Sucevei, a debutat Bucovina Rock Castle!

astăzi, 08:57
48

La Suceava a debutat ieri seară a 9-a ediție a festivalului Bucovina Rock Castle, organizat de Consiliul Județean Suceava, Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural al Bucovinei.Acesta se desfășo...