"Pacala in satul lui", duminica, la Teatrul Vasilache

"Pacala in satul lui", duminica, la Teatrul Vasilache
Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache va invita duminica, 19 mai 2013, de la orele 11,00 si 12.30, sa vizionati spectacolul "Pacala in satul lui", in regia lui Valentin Dobrescu.
 

Din distributie fac parte actorii: Cezar Amitroaei, Marius Rusu, Ibica Leonte, Florin Iftode, Aurica Dobrescu, Mihaela Stempel si Claudiu Galateanu.
 
Scenografia este semnata de Mihai Pastramagiu, muzica ii apartine lui Ciprian Manta, iar regia tehnica este realizata de Ioan Cristian Costachel
 
Autorul urmareste sa infatiseze tipul omului "patit" si "istet", caracteristic lumii satului, care printr-o inteligenta de exceptie si o intuitie psihologica deosebita se dovedeste capabil sa iasa din orice incurcatura, "sa incurce treburile altora" si sa "rada de prostia omeneasca".

 Daca la inceput Pacala "avea o tragere de inima pentru oamenii din satul lui" si doreste sa intre si el in randul lor, ulterior, dupa ce constata prostia, lacomia si invidia unora dintre ei, se transforma intr-un personaj justitiar si pedepseste pe masura faptelor si a nelegiuirilor comise.
 
Veti vedea un spectacol realizat dupa povesti populare romanesti, cu actori si papusi, recomandat publicului cu varsta peste 3 ani, cu o durata de 50 de minute de amuzament pentru cei mici dar si pentru parinti sau bunici.
 
Rezervari la telefon 0756084651 / 0231.514353
 
Pretul unui bilet de intrare la spectacol este de 6 lei.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
675

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4584

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
492

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...