"Păcală în satul lui", duminică, la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache"

"Păcală în satul lui", duminică, la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache"
Duminică, 13 ianuarie 2013, de la ora 11,00 şi 12.30, sunteți invitați să vizionaţi spectacolul "Păcală în satul lui", în regia lui Valentin Dobrescu.

Din distribuţie fac parte actorii: 

Cezar Amitroaei – Păcală
Marius Rusu – primarul,
Ibica Leonte – primareasa,
Florin Iftode- preotul,
Daniela Bucătaru – preoteasa, cârciumăreasa
Claudiu Gălăţeanu – sateanul, Scaraoţchi

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, muzica îi aparţine lui Ciprian Manta, iar regia tehnică este realizată de Ioan Cristian Costăchel.

Autorul urmăreşte să înfăţişeze tipul omului "păţit" şi "isteţ", caracteristic lumii satului, care printr-o inteligenţă de excepţie şi o intuiţie psihologică deosebită se dovedeşte capabil să iasă din orice încurcătură, "să încurce treburile altora" şi să "râdă de prostia omenească".

Dacă la început Păcală "avea o tragere de inimă pentru oamenii din satul lui" şi doreşte să intre şi el în rândul lor, ulterior, după ce constată prostia, lăcomia şi invidia unora dintre ei, se transformă într-un personaj justiţiar şi pedepseşte pe măsura faptelor şi a nelegiuirilor comise.

Veţi vedea un spectacol realizat după poveşti populare româneşti, cu actori şi păpuşi, recomandat publicului cu vârsta peste 3 ani, cu o durată de 50 de minute de amuzament pentru cei mici dar şi pentru părinţi sau bunici.

Rezervări la telefon  0756084651 /  0231.514353
Informaţii suplimentare pe site-ul teatrului www.teatrulvasilache.ro

Preţul unui bilet de intrare la spectacol este de 6 lei

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
154

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
101

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
123

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...