"Muc cel mic" vine, duminica, la Teatrul Vasilache

"Muc cel mic" vine, duminica, la Teatrul Vasilache
Teatrul Vasilache prezinta duminica, 10 martie, de la orele 11:00 si 12:30, spectacolul "Muc cel mic", adaptare scenica dupa Wilhelm Hauff, de Marius Rogojinschi.

Regia artistica – Marius Rogojinschi; scenografia – Marius Rogojinschi si Mihai Pastramagiu; costume si papusi – Mihai Pastramagiu.
 
Distributia: Mihaela Stempel, Anamaria Chelaru, Marius Rusu, Ibica Leonte, Aurica Dobrescu, Florin Iftode, Claudiu Galateanu.
 
Spectacolul "Muc cel mic" prezinta aventurile micului Muc la curtea unui imparat arab. Tot la aceasta curte, slujitorii Abhaz si Corhuz, incearca sa-l inlature de langa imparat pe Muc, intinzandu-i tot felul de capcane pentru ca acesta ii castigase increderea imparatului in defavoarea lor. Cei doi rai, nu stiu cat de viteaz, de loial si de inteligent este micul Muc, care reuseste sa scape din toate aceste capcane, pedepsindu-l si pe imparat pentru incalcarea cuvantului dat. Si copiii si parintii si Muc, inteleg la finalul spectacolului ce importante sunt sinceritatea, bunatatea si increderea in oamenii de langa noi.
 
Rezervari la telefon: 0756084651 / 0231514353
 
Pretul unui bilet: 6 lei.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dorel Săndesc, după 15 de ani de REANIMARE: "În toracele deschis al omului declarat mort , vedeam inima bătând…"

astăzi, 08:07
20

Dorel Săndesc este preşedinte al Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă. Pasionat de literatură, a vorbit la lansarea unei cărți despre fascinanta sa meserie, relatează ad...

Hai la Botoşani!

astăzi, 07:39
186

Nu este doar titlul-invitaţie al cunoscutei melodii interpretate de tinerele soliste botoşănence de muzică populară, ci este şi îndemnul pe care eu îl fac tuturor celor care nu cred ...

Mesajul PSD Botoșani după condamnarea lui Liviu Dragnea: "Președintele PSD este complet nevinovat. Rămânem uniți și susținem liderul"

astăzi, 07:19
668

La scurt timp după ce Înalta Curte a anunțat, joi, sentința de condamnare la 3, 6 ani de închisoare cu executare în dosarul în care Liviu Dragnea este judecat pentru in...