"Muc cel mic" vine, duminica, la Teatrul Vasilache

"Muc cel mic" vine, duminica, la Teatrul Vasilache
Teatrul Vasilache prezinta duminica, 10 martie, de la orele 11:00 si 12:30, spectacolul "Muc cel mic", adaptare scenica dupa Wilhelm Hauff, de Marius Rogojinschi.

Regia artistica – Marius Rogojinschi; scenografia – Marius Rogojinschi si Mihai Pastramagiu; costume si papusi – Mihai Pastramagiu.
 
Distributia: Mihaela Stempel, Anamaria Chelaru, Marius Rusu, Ibica Leonte, Aurica Dobrescu, Florin Iftode, Claudiu Galateanu.
 
Spectacolul "Muc cel mic" prezinta aventurile micului Muc la curtea unui imparat arab. Tot la aceasta curte, slujitorii Abhaz si Corhuz, incearca sa-l inlature de langa imparat pe Muc, intinzandu-i tot felul de capcane pentru ca acesta ii castigase increderea imparatului in defavoarea lor. Cei doi rai, nu stiu cat de viteaz, de loial si de inteligent este micul Muc, care reuseste sa scape din toate aceste capcane, pedepsindu-l si pe imparat pentru incalcarea cuvantului dat. Si copiii si parintii si Muc, inteleg la finalul spectacolului ce importante sunt sinceritatea, bunatatea si increderea in oamenii de langa noi.
 
Rezervari la telefon: 0756084651 / 0231514353
 
Pretul unui bilet: 6 lei.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1125

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
316

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
279

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...