"Muc cel mic", duminica, la Teatrul Vasilache

"Muc cel mic", duminica, la Teatrul Vasilache
Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache prezinta duminica, 18 noiembrie, de la orele 11:00 si 12:30, spectacolul "Muc cel mic", adaptare scenica dupa Wilhelm Hauf, de Marius Rogojinschi.

Regia artistica – Marius Rogojinschi; scenografia – Marius Rogojinschi si Mihai Pastramagiu; costume si papusi – Mihai Pastramagiu.
 
Distributia: Muc cel mic – Mihaela Stempel si Anamaria Chelaru, Marius Rusu, Ibica Leonte, Aurica Dobrescu, Florin Iftode, Claudiu Galateanu.
 
Spectacolul "Muc cel mic" prezinta aventurile micului Muc la curtea unui sultan arab. Tot la aceasta curte, slujitorii Abhaz si Corhuz, incearca sa-l inlăture de langa sultan pe Muc, intinzandu-i tot felul de capcane pentru ca acesta ii castigase increderea sultanului in defavoarea lor. Cei doi rai, nu stiu cat de viteaz, de loial si de inteligent este micul Muc, care reuseste sa scape din toate aceste capcane, pedepsindu-l si pe sultan pentru incalcarea cuvantului dat. Si copiii si parintii şi Muc, inteleg la finalul spectacolului ce importante sunt sinceritatea, bunatatea si increderea in oamenii de langa noi. (Marius Rogojinschi)
 
Rezervari la telefon 0756084651 / 0231.514353 si la adresa www.teatrulvasilache.ro
 
Pretul unui bilet de intrare este 6 lei.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medicii veterinari din Botoșani se pregătesc de protest!

astăzi, 13:15
14

Medicii veterinari din Botoșani vor participa, la începutul săptămânii viitoare, alături de colegii lor din celelalte filiale din țară, la un protest de amploare care va avea loc la ...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 11:23
128

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...

Simona Halep, după ce a fost amendată la Miami: A fost o rectie de moment si cred ca mi-a prins bine! VIDEO

astăzi, 11:10
262

Simona Halep a avut o reactie nervoasa in timpul jocului cu Oceane Dodin, distrugand o racheta dupa ce a dat cu ea de pamant.Reprezentanta noastra s-a ales cu un avertisment verbal din partea arbi...