"Martisoare, martisoare" si emotii de primavara! - GALERIE FOTO

"Martisoare, martisoare" si emotii de primavara! - GALERIE FOTO
"Emotii de primavara" pentru copiii de la Gradinita 3 Botosani, care au intampinat zilele senine cu cantece, poezii si dansuri prezentate la Mediateca Bibliotecii Mihai Eminescu, unde au expus si creatiile plastice, in cadrul unei expozitii care s-a bucurat de aprecierea sincera a celor prezenti.

Actiunea a urmarit promovarea imaginii unitatilor scolare in comunitate, pentru a crea punti de colaborare cu reprezentantii comunitatii locale si atragerea parintilor spre scoala, gradinita si activitati culturale.

Initiatorul proiectului este Gradinita 3 Botosani, prin institutor Nela Miron, alaturi de Scoala de Arte si Meserii, reprezentata de institutor Ioan Miron, in colaborare cu Biblioteca M.Eminescu Botosani, Ştiri.Botosani.ro, Asociatia nevazatorilor, scoli, gradinite.

Micutii au prezentat un program artistic dedicat primaverii - "Martisoare, Martisoare", dupa care au avut parte de o experienta inedita, prin intalnirea cu persoanele cu deficiente de vedere.

Colajul de cantece, poezii, dansuri a avut loc la sala de limbii străine a bibliotecii, in cadrul spectacolului prezentandu-se si poezii si cantece in limbile franceza si engleza. Copiii au fost rasplatiti cu diplome si dulciuri oferite de parinti, iar mamele au primit diplome de merit lucrate de copii.

In cadrul intalnirii de la Mediateca, copiii, alaturi de parinţi, au participat la deschiderea de catre Biblioteca "M. E minescu" Botoşani a unui serviciu nou oferit persoanelor cu deficiente de vedere, prezentarea unor carti si playere pentru nevazatori.

La aceasta actiune au participat si directorul Bibliotecii Judetene, prof. Viziteu Cornelia, Tupiluş Tudorel – preşedintele Asociaţiei Nevăzătorilor, membrii asociaţiei şi persoane cu deficienţe de vedere.
Bibliotecar Ţugui Dorel le-a prezentat celor de fata informaţii asupra utilizării noii aparaturi.

În încheiere preşcolarii, şcolarii au prezentat persoanelor cu deficienţe de vedere un program artistic: poezii, cântece despre primăvară, dansuri şi le-au oferit nevăzătorilor mărţişoare şi felicitări confecţionate de ei, urmând ca în parteneriat să desfăşoare şi alte activităţi culturale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
63

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
95

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
161

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...