"Legenda Cetăţii Neamţului", premiera care închide stagiunea la Teatrul Vasilache!

"Legenda Cetăţii Neamţului", premiera care închide stagiunea la Teatrul Vasilache!
Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" anunţă premiera unui nou spectacol – "Legenda Cetăţii Neamţului" – o producţie dedicată  în special copiilor cu vârsta între 5 şi 10 ani.

Premiera spectacolului va avea loc duminică, 29 iunie 2014, de la orele 11 şi 12,30, în sala Teatrului "Vasilache".

Spectacolul "Legenda Cetăţii Neamţului" este o adaptare scenică, după "Cetatea Neamţului" scrisă de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi.

Regia artistică este semnată de Marius Rogojinschi, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar aranjamentul muzical este realizat de Constantin Panaite.

Din distribuţie fac parte actorii: Aurica Dobrescu, Mihaela Ştempel, Ibica Leonte, Anamaria Chelaru, Marius Rusu, Florin Iftode, Claudiu Gălăţeanu, Cristinel Onofrei.

"Legenda Cetăţii Neamţului" este un spectacol inspirat dintr-o poezie cu acelaşi nume, scrisă de George Coşbuc, montată într-o notă parodică. Legenda este cunoscută şi sub titlul "Sobieski şi românii" şi aduce un elogiu eroismului şi devotamentului unui grup mic de plăieşi ce a înfruntat cu vitejie câteva zile armata regelui Sobieski, apărând Cetatea Neamţului". (regizor, Marius Rogojinschi)

Cu acest spectacol se va închide stagiunea 2013-2014.

Preţul unui bilet de intrare la spectacol este de 10 lei

Informaţii şi rezervări  la tel.: 0756084651 / 0231514353 /  www.teatrulvasilache.ro
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
86

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
59

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
207

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...