"Iubire la New York" ruleaza, incepand de maine, la Cinema Unirea! - VIDEO

"Iubire la New York" ruleaza, incepand de maine, la Cinema Unirea! - VIDEO
"Iubire la New York" va rula, incepand de pe data de 29 ianuarie si pana pe 4 februarie, la Cinematograful Unirea din Botosani.

Filmul este regizat de James Gray, avand in rolurile principale actorii Gwyneth Paltrow si Joaquin Phoenix.

După o tentativă de suicid, un tânăr tulburat se mută în casa părinţilor, un apartament din Brooklyn; mai curând decât se aştepta, intră în viaţa lui două femei -  o vecină frumoasă şi volatilă, prinsă într-o poveste de dragoste vătămătoare, şi minunata fiică a noului partener de afaceri al tatălui său.

"TWO LOVERS" este o dramă romantică ce se desfăşoară în lumea destul de izolată din Brighton Beach, Brooklyn. Este povestea lui Leonard (JOAQUIN PHOENIX), un tânăr atrăgător, dar tulburat, care se mută în casa în care şi-a petrecut copilăria, după ce încercase să-şi ia viaţa. În timp ce încearcă să-şi revină, sub privirile pline de grijă ale părinţilor (ISABELLA ROSSELINNI şi MONI MONOSHOV) care se străduiesc- fără să reuşească- să înţeleagă ce se petrece cu fiul lor, întâlneşte două femei.

Una dintre ele este Michelle (GWYNETH PALTROW), o vecină superbă şi misterioasă – o fiinţă exotică care pare străină de mediul Brighton Beach, unde a crescut Leonard.

Între timp, părinţii încearcă să-l aşeze la casa lui cu Sandra (VINESSA SHOW), o fată drăguţă şi iubitoare, care este fiica omului de afaceri  pe cale de a cumpăra afacerea familiei, o curăţătorie.

O posibilă poveste de dragoste cu Sandra este complicată de apariţia lui Michelle, vecina misterioasă. Viaţa fetei intrase într-o spirală descendentă, are o relaţie destructivă cu un bărbat şi îl atrage şi pe Leonard în acest cerc vicios.

Michelle pare să se îndrăgostească de Leonard, care nu-i poate rezista, în vreme ce familia lui îl împinge într-o relaţie serioasă cu Sandra; Vine momentul în care Leonard trebuie să facă o alegere imposibilă – între dragostea pasională şi dragostea confortabilă, sau, între o viaţă plăcută şi tihnită, şi riscul de a cădea din nou în întunericul care era cât pe ce să-l ucidă.
 
 
 
ORE DE SPECTACOL la Cinema Unirea: 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
109

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
64

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
69

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...