"Idila cu dadaca mea" la Cinema Unirea Botosani! - VIDEO

"Idila cu dadaca mea" la Cinema Unirea Botosani! - VIDEO
"Idila cu dadaca mea", incepand de vineri, la Cinema Unirea Botosani! Regia este semnata de
Bart Freundlich, spectatorii avand ocazia sa ii urmareasca pe Justin Bartha si Catherine Zeta-Jones intr-o comedie romantica de dragoste.

O comedie extrem de actuală, Idilă cu dădaca mea spune cu mult farmec o poveste de dragoste născută între doi oameni complet diferiţi, în cele mai neaşteptate condiţii.

Când Sandy (Catherine Zeta Jones) descoperă că soţul său este infidel, decide să îşi ia copiii şi să îl părăsească. În postura femeii de 40 de ani, mamă singură a doi copii, ea sfidează orice dificultate şi pleacă la New York pentru a începe o viaţă nouă şi a-şi îndeplini un vis ambiţios: acela de a deveni reporter sportiv. 

Găsind locul de muncă mult visat, Sandy începe să realizeze cât de dificilă îi va fi tranziţia spre statutul de femeie cu carieră şi este nevoită să apeleze la serviciile unei bone, Aram (Justin Bartha), un tânăr de 25 de ani. Aram are o viaţă boemă şi, în ciuda insistenţei părinţilor săi, refuză să accepte joburile cu perspectivă care i se oferă, preferând să caute fericirea în locul banilor. Relaţia celor doi devine din ce în ce mai intensă, pe măsură ce tânărul începe să se ataşeze de copii şi, în ciuda anilor care îi despart, Sandy şi Aram încep să conştientizeze cât de potriviţi sunt unul pentru celălalt. 

Catherine Zeta Jones demonstrează încă o dată că are tot ce-i trebuie pentru a seduce orice bărbat, într-o comedie sexy şi inteligentă, care din 9 octombrie 2009 va avea premiera pe marile ecrane din România!
 
ORE DE SPECTACOL -13.00 15.00 17.00 19.00

Botosanenii care nu au urmarit pelicula "Amurg - Luna Noua", o pot face in fiecare zi, de la ora 11.00.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
329

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
47

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
66

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...