"Fluturii sunt liberi" la Teatrul Mihai Eminescu Botosani!

"Fluturii sunt liberi" la Teatrul Mihai Eminescu Botosani!

 Ovidiu Ivan, in rolul lui Don  

Teatrul "Mihai Eminescu" din Botosani va invita sambata, 30 ianuarie 2010, si duminica, 31 ianuarie 2010, incepand cu ora 18.00, in Sala Atelier, la spectacolul "Fluturii", după o idee de Leonard Gersch, in regia lui Vlad Cepoi.

Spectatorii vor urmari povestea interesanta a lui Din Backer, un tanar american inteligent, independent, nevazator. Handicapul nu il impiedica sa se bucure de fiecare zi si chiar sa se indragosteasca nebuneste.

Don se rupe de sub protectia unei mame aproape dictatoriale in afectiunea ei, in cautarea libertatii si a identitatii. "Fluturii sunt liberi" este singura piesa de teatru pe care a scris-o dramaturgul Leonard Gershe.

Un spectacol care prinde in special la tineri, dar si la adultii care se confrunta tot mai des cu nevoia acuta de independenta pe care o reclama copiii lor.

Din distribuţie fac parte actorii Ovidiu Ivan, Florita Ţugui, Ioan Creţescu şi Ana Maria Cazacu.
Scenografia este semnată de Gelu Rîşca.

Pentru grupuri organizate de elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletului este de 6 lei, pentru celelalte categorii de public biletul fiind de 10 lei.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
4

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
55

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
33

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...