"Emoții marine" cu Talida-Elena Grunzac, la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani

"Emoții marine" cu Talida-Elena Grunzac, la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani
Muzeul Judeţean Botoşani găzduieşte în perioada 9-21 decembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia personală  de pictură "Emoții marine", cu lucrări  semnate de artista Talida-Elena Grunzac.
 
Născută la Botoșani, expozanta își va completa pasiunea pentru artă cu studiul intens, fiind absolventă a Liceului de Artă ”Ștefan Luchian” Botoșani și licențiată în Grafică la Universitatea de Arte Plastice Decorative și Design ”George Enescu” Iași. Din 2007 și până în prezent, îmbină pasiunea pentru artă cu cariera didactică, în calitate de  este profesor de Educație Plastică la Colegiul Național "A. T. Laurian” Botoșani.
Artista debutează  în anul 1998 cu o "personală”, urmată de altele prezentate publicului în 2017: ,,Albastru Infinit” – iulie, la  Iulius Mall Iași, "Între apă și cer”- septembrie, la  Galeria de Artă Grand Hotel Traian – Iași și "Emoții”  - noiembrie 2017, deschisă la Ateneul din Tătărași, Galeria Regală de Artă - Iași.

Lucrările artistei Talida-Elena GRUNZAC au fost przente în numeroase expoziții de grup, deschise la Galeriile de Artă ”Ștefan Luchian” Botoșani (2013, 2014, 2016, 2017), la Iași (2006, 2016, 2017), la Suceava (2015, 2016, 2017) și Fălticeni (2017), precum și la expoziții internationale: mai – iunie 2016 – Expoziție Internațională, ART Viziuni Contemporane, 4 iunie – 20 iulie 2016  -Expoziție Bienala di Spoleto, Italia, ediția a II- a și iulie 2016 – Festivalul Internațional de Artă și Tradiție în Europa, ediția a VII-a.
 
Activitatea artistică desfășurată și munca de coordonator al diverselor proiecte cultural-educative, i-au fost răsplătite tinerei artiste prin Diplome de excelență și premii și invitații în  mass-media (TeleM Botoșani, Somax TV Botoșani).
       
Vernisajul va avea loc duminică, 9 decembrie 2017, ora 12, la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian” Botoşani. În cadrul vernisajului va avea loc și lansarea albumului de autor "Emoții marine”, apărut în 2017, la Editura AMO, Suceava.

Prezintă: criticul de artă Delia Ioana LEIZERIUC (Direcția Județeană pentru Cultură Suceava). 
Program de vizitare:  zilnic  9 – 17.Intrare gratuită.

(Comunicat de presa)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
57

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
163

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
259

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...