"Din Paris, cu dragoste", la Cinematograful Unirea Botosani - VIDEO

"Din Paris, cu dragoste", la Cinematograful Unirea Botosani - VIDEO
In perioada 16-22 iulie, Cinematograful Unirea Botosani pune la dispozitia cinefililor o oferta generoasa, atat pentru publicul mic, cat si pentru spectatorii impatimiti ai marelui ecran.

De la ora 11.00 se difuzeaza pelicula "Fetita si vulpea", de la ora 14.00 va putea fi urmarit filmul "Gamer - Jocul supravietuirii", iar de la ora 16.00 "Legiunea". Totodata, pentru orele 18.00 si 20.00 este programat filmul "Din Paris, cu dragoste", regia Pierre Morel, cu John Travolta, Jonathan Rhys Meyers. 

Asistentul personal al Ambasadorului SUA în Franţa, James Reece (Jonathan Rhys Meyers), duce o viaţă de invidiat la Paris. Cu o superbă franţuzoaica pe post de iubită, adevarata lui pasiune ramane jobul său de începător din cadrul CIA-ului. Tot ce işi doreste acum James este să ajungă un agent în toată regula şi să aibă parte de cât mai multă acţiune şi adrenalină. Aşa că în momentul în care i se oferă posibilitatea de a avansa în cadrul CIA-ului, nu-i vine să creadă ce noroc a dat peste el. Totul până în momentul în care îl cunoaşte pe noul său partener, agentul special Charlie Wax (John Travolta).

Un obsedat de arme, mereu pus pe glume proaste, care abia asteaptă să-i scape degetul pe trăgaci, Wax a fost trimis la Paris pentru a opri un atac terorist.  Alături de noul său partener, James este atât de norocos încât are ocazia să vadă o faţă obscură şi complet ilegală a Parisului, printr-o ploaie de gloanţe şi explozii în lanţ. De-a dreptul marcat de aceste experiente, James visează deja la clipa în care va putea lucra din nou în spatele biroului, numai că ceea ce nu ştie încă este că nu există cale de întoarcere, odată ce s-a expus pericolului.

John Travolta şi Jonathan Rhys Meyers îşi unesc forţele pentru a aduce din 5 februarie în cinematografe cel mai exploziv film al sezonului: Din Paris, cu dragoste.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
36

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
40

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...