"Desen animat" si un nou concurs de desene duminica, la Teatrul Vasilache! - VIDEO

"Desen animat" si un nou concurs de desene duminica, la Teatrul Vasilache! - VIDEO
Duminică, spectatorii mari şi mici sunt aşteptaţi să participe la un spectacol pe care în mod sigur îl vor aprecia, artiştii fiind pregătiţi să accepte sugestiile publicului, pentru a veni în sprijinul personajului care descoperă lumea!

"Desen animat", programat pentru duminică, 28 februarie 2010, la orele 11.00 şi 12.30, este un spectacol nonverbal, plin de umor şi virtuozitate a animaţiei.

"V-aţi gândit vreodată ce minunat ar fi ca ceea ce desenăm pe foaia de hârtie sa prindă viaţă? În spectacolul nostru asta se va întâmpla. Desenul, reprezentând un omuleţ (ca renumitul Gopo), se desprinde din foaia de hârtie, adică se animă şi pleacă să descopere lumea înconjurătoare: florile, pomul cu mere, muntele, piscina, casa câinelui... şi în final fetiţa cu care se împrieteneşte. Spectatorii participă din sală, ajutându-l cu sugestii în ceea ce are de făcut", ne dezvaluie Mihaela Nistorică, director adjunct al Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache Botoşani.

Odată cu acest spectacol, tot duminică se va da startul unei noi ediţii a Concursului "Desenează spectacolul".

"Încurajăm copiii să se exprime prin desen pe tema spectacolului vizionat la teatru în fiecare duminică. Desigur, vor fi răsplătiţi pentru asta cu daruri de la sponsori sau cu invitaţii la spectacolele noastre. Dragi părinţi, oferiţi-vă în fiecare duminică o oră de teatru împreună cu copilul în lumea magică a poveştilor copilăriei", transmite Mihaela Nistorică.

"DESEN ANIMAT", un scenariu scris de Aurica Dobrescu şi Mihaela Nistorică în anul 2000, când a avut loc şi premiera spectacolului. Fiind un spectacol fără cuvinte, a fost jucat în Franţa, Bulgaria şi Iugoslavia, unde a fost premiat şi apreciat de copii. Este un spectacol cu succes la copiii preşcolari şi şcolari, dar şi maturii aflaţi în sală se vor amuza cu siguranţă!

Distribuţia: Aurica Dobrescu, Marius Rusu, Mihaela Ştempel şi Florin Iftode.
Regia şi scenografia: Valentin Dobrescu.
Durata spectacolului: 5o minute.

Rezervări la 0231-514353 sau 0756-084651 şi teatrulvasilache@yahoo.com
Preţ bilet 5 lei

Vezi si Concursul Deseneaza spectacolul, la final. Vezi castigatorii si desenele premiate
 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
588

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
124

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
79

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...