"Danila Prepeleac" revine, duminica, pe scena Teatrului Vasilache!

"Danila Prepeleac" revine, duminica, pe scena Teatrului Vasilache!
Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" Botosani invita publicul mare si mic la spectacolul "Danila Prepeleac", a carui premiera a avut loc duminica, 27 noiembrie.

Montat in viziunea regizorala a lui Valentin Dobrescu, spectacolul "Danila Prepeleac" a oferit copiilor momente de veselie, de incantare, micutii lasandu-se purtati de poveste, de lupta dintre Bine si Rau, o lupta din care, cum se petrece in lumea copiilor, Binele iese mereu invingator.

"Cunoaşteţi povestea "Dănilă Prepeleac"? Cu siguranţă. Cu toţii, ca şi mine, v-aţi amuzat de păţaniile lui, dar mai ales de ce au păţit dracii. Să vă povestesc. Dar, nu! Mai bine veniţi să urmăriţi povestea la teatru. Veţi vedea un spectacol cu actori şi păpuşi, cu muzică populară autentică, destinat copiilor între 5 şi 10 ani", este invitatia lui Valentin Dobrescu, regizor artistic al spectacolului.
 
Povestea lui Creanga este reluata duminica, 4 decembrie 2011, de la ora 11.00, dar şi de la ora 12.30, intr-un spectacol in care actorii şi păpuşile împletesc realul cu fantasticul într-o lume doar a copiilor.

Din distribuţie fac parte: Claudiu Gălăţeanu (Dănilă), Marius Rusu (Ghiţă şi Ursul), Aurica Dobrescu (Nevasta lui Ghiţă, doi copii, Capra), Mihaela Ştempel (doi copii, Iepurele, Câine), Florin Iftode (Sarsailă), Anamaria Chelaru (Michiduţă).

Regia, dramatizarea şi ilustraţia muzicală Valentin Dobrescu,  Decor, costume şi păpuşi Mihai Pastramagiu; construcţie păpuşi Mihai Pastramagiu şi Maricel Urieşu, construcţie decor Gheorghe Maxim, lumini şi sunet Ionel Agache, tehnician scenă Gheorghe Şalariu.

Rezervări la numerele de telefon
0756.084.651 / 0231.514.353
şi online pe site-ul www.teatrulvasilache.ro
Preţul unui bilet de intrare este  6  lei



 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
125

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
91

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
84

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...