"Culoarea sentimentelor" ruleaza la Cinema Unirea! - VIDEO

"Culoarea sentimentelor" ruleaza la Cinema Unirea! - VIDEO
Cinefilii botoşăneni sunt invitaţi, incepând de vineri, 20 inuarie, şi până pe 26 ianuarie, la Cinema Unirea, unde in această perioadă vor rula 3 filme.

- Ora 13.00- Film pentru copii

- Orele 15.00 şi 17.00- Filmul  "O singură zi"
 
- Ora 19.00- Filmul "Culoarea sentimentelor"
 
"Culoarea sentimentelor" este deţinătorul unui premiu şi a 4 nominalizări "Globul de Aur". Filmul este realizat de Tate Taylor, cu Bryce Dallas Howard, Emma Stone, Octavia Spencer, Viola Davis în rolurile principale.

"Culoarea sentimentelor" este o dramă emoţionantă, povestită cu umor şi speranţă, despre prietenie, curaj şi mai ales despre puterea de a inspira schimbări sociale. 

Acţiunea se desfăşoară în Jackson, Mississippi, în anii ‘60. Povestea pune în scenă relaţia care se construieşte între trei femei diferite, dar extraordinare, o prietenie greu de imaginat, consolidată în jurul unui proiect editorial secret, care încalcă normele sociale şi care le supune pe cele trei femei unui mare risc.
 
Filmul are o distribuţie remarcabilă, Emma Stone joacă rolul curajoasei Skeeter, Viola Davis, dublă câştigătoare a premiului Tony şi nominalizată la Premiile Academiei joacă rolul puternicei Aibileen, iar vorbăreaţa Minny Jackson este interpretată de talentata actriţă Octavia Spencer.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
36

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
146

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
16

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...