"Culoarea sentimentelor" ruleaza la Cinema Unirea! - VIDEO

"Culoarea sentimentelor" ruleaza la Cinema Unirea! - VIDEO
Cinefilii botoşăneni sunt invitaţi, incepând de vineri, 20 inuarie, şi până pe 26 ianuarie, la Cinema Unirea, unde in această perioadă vor rula 3 filme.

- Ora 13.00- Film pentru copii

- Orele 15.00 şi 17.00- Filmul  "O singură zi"
 
- Ora 19.00- Filmul "Culoarea sentimentelor"
 
"Culoarea sentimentelor" este deţinătorul unui premiu şi a 4 nominalizări "Globul de Aur". Filmul este realizat de Tate Taylor, cu Bryce Dallas Howard, Emma Stone, Octavia Spencer, Viola Davis în rolurile principale.

"Culoarea sentimentelor" este o dramă emoţionantă, povestită cu umor şi speranţă, despre prietenie, curaj şi mai ales despre puterea de a inspira schimbări sociale. 

Acţiunea se desfăşoară în Jackson, Mississippi, în anii ‘60. Povestea pune în scenă relaţia care se construieşte între trei femei diferite, dar extraordinare, o prietenie greu de imaginat, consolidată în jurul unui proiect editorial secret, care încalcă normele sociale şi care le supune pe cele trei femei unui mare risc.
 
Filmul are o distribuţie remarcabilă, Emma Stone joacă rolul curajoasei Skeeter, Viola Davis, dublă câştigătoare a premiului Tony şi nominalizată la Premiile Academiei joacă rolul puternicei Aibileen, iar vorbăreaţa Minny Jackson este interpretată de talentata actriţă Octavia Spencer.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Circulație în condiții de iarnă în toată Moldova. Care sunt drumurile cu restricții

astăzi, 20:13
349

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași anunță că circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară în condiții de iarnă în cea mai mare parte a reg...

Descindere de forţe aeriene în amfiteatrul Laurianului! FOTO

astăzi, 19:27
203

Reprezentanţi cu funcţii înalte atât la propriu cât şi la figurat au prezentat laurienilor oferta educaţională a Forţelor Aeriene Române pentru anul şcolar ce va î...

20 de contracte de finanțare semnate de primarii din Botoșani, în prezența directorului AFIR! FOTO

astăzi, 17:11
374

Directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian Ionuț Chesnoiu, a fost prezent, vineri, la Botoșani, pentru a semna contractele de finanțare a proiectelor depuse de...