"Culoarea sentimentelor" ruleaza la Cinema Unirea! - VIDEO

"Culoarea sentimentelor" ruleaza la Cinema Unirea! - VIDEO
Cinefilii botoşăneni sunt invitaţi, incepând de vineri, 20 inuarie, şi până pe 26 ianuarie, la Cinema Unirea, unde in această perioadă vor rula 3 filme.

- Ora 13.00- Film pentru copii

- Orele 15.00 şi 17.00- Filmul  "O singură zi"
 
- Ora 19.00- Filmul "Culoarea sentimentelor"
 
"Culoarea sentimentelor" este deţinătorul unui premiu şi a 4 nominalizări "Globul de Aur". Filmul este realizat de Tate Taylor, cu Bryce Dallas Howard, Emma Stone, Octavia Spencer, Viola Davis în rolurile principale.

"Culoarea sentimentelor" este o dramă emoţionantă, povestită cu umor şi speranţă, despre prietenie, curaj şi mai ales despre puterea de a inspira schimbări sociale. 

Acţiunea se desfăşoară în Jackson, Mississippi, în anii ‘60. Povestea pune în scenă relaţia care se construieşte între trei femei diferite, dar extraordinare, o prietenie greu de imaginat, consolidată în jurul unui proiect editorial secret, care încalcă normele sociale şi care le supune pe cele trei femei unui mare risc.
 
Filmul are o distribuţie remarcabilă, Emma Stone joacă rolul curajoasei Skeeter, Viola Davis, dublă câştigătoare a premiului Tony şi nominalizată la Premiile Academiei joacă rolul puternicei Aibileen, iar vorbăreaţa Minny Jackson este interpretată de talentata actriţă Octavia Spencer.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
3998

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...

Băgat în spital de propriul cal!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
2343

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

Viceprimarul unei comune botoșănene, la un pas de a fi exclus din PSD!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
965

Zilele unui viceprimar din județul Botoșani ca membru al organizației județene a PSD sunt numărate. Acesta a fost deja exclus ca urmare a unei decizii a Biroului organizației locale, iar hotăr&...