"Culoarea sentimentelor" ruleaza la Cinema Unirea! - VIDEO

"Culoarea sentimentelor" ruleaza la Cinema Unirea! - VIDEO
Cinefilii botoşăneni sunt invitaţi, incepând de vineri, 20 inuarie, şi până pe 26 ianuarie, la Cinema Unirea, unde in această perioadă vor rula 3 filme.

- Ora 13.00- Film pentru copii

- Orele 15.00 şi 17.00- Filmul  "O singură zi"
 
- Ora 19.00- Filmul "Culoarea sentimentelor"
 
"Culoarea sentimentelor" este deţinătorul unui premiu şi a 4 nominalizări "Globul de Aur". Filmul este realizat de Tate Taylor, cu Bryce Dallas Howard, Emma Stone, Octavia Spencer, Viola Davis în rolurile principale.

"Culoarea sentimentelor" este o dramă emoţionantă, povestită cu umor şi speranţă, despre prietenie, curaj şi mai ales despre puterea de a inspira schimbări sociale. 

Acţiunea se desfăşoară în Jackson, Mississippi, în anii ‘60. Povestea pune în scenă relaţia care se construieşte între trei femei diferite, dar extraordinare, o prietenie greu de imaginat, consolidată în jurul unui proiect editorial secret, care încalcă normele sociale şi care le supune pe cele trei femei unui mare risc.
 
Filmul are o distribuţie remarcabilă, Emma Stone joacă rolul curajoasei Skeeter, Viola Davis, dublă câştigătoare a premiului Tony şi nominalizată la Premiile Academiei joacă rolul puternicei Aibileen, iar vorbăreaţa Minny Jackson este interpretată de talentata actriţă Octavia Spencer.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

astăzi, 12:32
38

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32....

Directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor, despre incidentul de la Premiile Eminescu: "N-aș face niciodată așa ceva: să profit de buna credință a unei gazde pentru a face un scandal autopromoțional în casa gazdei"

astăzi, 12:30
120

Daniel Cristea-Enache, directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, a acceptat, într-o postare publică pe Facebook, faptul că poemul citit de Medeea Iancu pe scena Gal...

Inspectoratul Teritorial de Muncă, sesizat în cazul învăţătoarei care a provocat un accident rutier, fiind băută

astăzi, 11:53
365

Accidentul este considerat a fi şi unul de muncă, învăţătoarea, alături de colega care a fost rănită, îndreptându-se către locul de muncă când s-a produs evenimentul ...