"Capra cu trei iezi", pe scena Teatrului Vasilache!

"Capra cu trei iezi", pe scena Teatrului Vasilache!

Teatrul Vasilache vă invită duminică, 9 aprilie 2017, să vizionaţi spectacolul „Capra cu trei iezi”, adaptare după Ion Creangă, dramatizare de Mihai Donţu.

Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.

Din distribuţie fac parte actorii:

Anamaria Chelaru
Mihaela Ştempel
Marius Rusu
Alin Gheorghiu
Florin Iftode
Mihai Donţu

Preţul unui bilet de intrare este 8 lei.
Orele de spectacol sunt 11:00 şi 12:30.

Rezervări la telefon la numerele 0756.084.651 / 0231.514.353  Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Din acest motiv vă recomandăm să le achiziționați până atunci.

NU UITAŢI:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul acestui proiect la adresa www.teatrulvasilache.ro

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
30

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
108

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...