"Călătorie astrală" la Galeriile "Ştefan Luchian", cu artistul Liviu Olivian Paveliuc

"Călătorie astrală" la Galeriile "Ştefan Luchian", cu artistul Liviu Olivian Paveliuc
Muzeul Judeţean Botoşani găzduieşte, în perioada 11-27 ianuarie 2015, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia personală de pictură "Călătorie astrală" - autor Liviu Olivian Paveliuc.

Lucrările (peste 60 la număr) -  picturi abstracte - sunt realizate în ulei pe pânză cu diverse, iar tehnica de execuţie folosită, respectiv pictura în cuţit de paletă, conferă lucrărilor efecte speciale de volum.

Olivian Liviu Paveliuc, născut în 16 ianuarie 1960 la Vereşti (Suceava), pasionat de artele plastice încă din copilărie, a absolvit la Botoşani atât Liceul Pedagogic, profil Arte - promoţia 1980, cât şi Şcoala Populară de Artă.

Prima personală a artistului a avut loc la Shopping City Center Suceava, în august 2010,  urmată de încă două expoziţii, ultima - din  2014 –  intitulată "Viaţa secretă  a planetelor", fiind organizată în generosul spaţiu al City Gallery din acelaşi centru comercial sucevean.

Plecat de 15 ani din ţară, Olivian Paveliuc lucrează ca decorator în Italia, găsidu-şi timp să picteze, să expună în patru expoziţii de grup în perioada 2013 - 2014  şi  şi-şi vândă lucrările în străinătate.

Vernisajul, care va avea loc duminică,  11 ianuarie 2015, ora 12,30, la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani propune o invitaţie la o "CĂLĂTORIE ASTRALĂ" metaforică, lansată de un artist cu o sensibilitate deosebită şi o  viziune cromatică aparte asupra cosmosului.

Program de vizitare:  zilnic  9 – 17.  Intrarea gratuită.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Stagiu de pregătire pentru sportivii DAO Botoșani, sub directa îndrumare a Maestrului Pham Xuan Tong! FOTO

astăzi, 09:55
34

Vineri, 18 mai 2018, a avut loc la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa Maestrului Pham Xuan Tong, fondatorul meto...

Poliția botoșăneană organizează săptămâna prevenirii criminalității!

astăzi, 09:45
37

În perioada 21 – 25 mai 2018 se va derula  la nivelul judeţului Botoşani "Săptămâna prevenirii criminalităţii". Acţiunea este rezultatul unei iniţiative la niv...

Olguta Vasilescu contrazice proiectul de lege care prevede suspendarea Pilonului II, desi e publicat pe site-ul Guvernului: Nu se va intampla

astăzi, 08:40
101

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca Pilonul II de pensii private nu va fi suspendat din luna iulie a acestui an, asa cum prevede proiectul de lege privind reglementarea pensiilor admini...