"Călătorie astrală" la Galeriile "Ştefan Luchian", cu artistul Liviu Olivian Paveliuc

"Călătorie astrală" la Galeriile "Ştefan Luchian", cu artistul Liviu Olivian Paveliuc
Muzeul Judeţean Botoşani găzduieşte, în perioada 11-27 ianuarie 2015, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia personală de pictură "Călătorie astrală" - autor Liviu Olivian Paveliuc.

Lucrările (peste 60 la număr) -  picturi abstracte - sunt realizate în ulei pe pânză cu diverse, iar tehnica de execuţie folosită, respectiv pictura în cuţit de paletă, conferă lucrărilor efecte speciale de volum.

Olivian Liviu Paveliuc, născut în 16 ianuarie 1960 la Vereşti (Suceava), pasionat de artele plastice încă din copilărie, a absolvit la Botoşani atât Liceul Pedagogic, profil Arte - promoţia 1980, cât şi Şcoala Populară de Artă.

Prima personală a artistului a avut loc la Shopping City Center Suceava, în august 2010,  urmată de încă două expoziţii, ultima - din  2014 –  intitulată "Viaţa secretă  a planetelor", fiind organizată în generosul spaţiu al City Gallery din acelaşi centru comercial sucevean.

Plecat de 15 ani din ţară, Olivian Paveliuc lucrează ca decorator în Italia, găsidu-şi timp să picteze, să expună în patru expoziţii de grup în perioada 2013 - 2014  şi  şi-şi vândă lucrările în străinătate.

Vernisajul, care va avea loc duminică,  11 ianuarie 2015, ora 12,30, la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani propune o invitaţie la o "CĂLĂTORIE ASTRALĂ" metaforică, lansată de un artist cu o sensibilitate deosebită şi o  viziune cromatică aparte asupra cosmosului.

Program de vizitare:  zilnic  9 – 17.  Intrarea gratuită.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
640

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
1951

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...

Cei care au atacat-o vineri pe jandarmerita ar fi ultrasi din galeria unei echipe de fotbal bucurestene

Duminică, 12 August 2018
1102

Cei doi care au fost retinuti de autoritati pe motiv ca au batut crunt o jandarmerita la protestul diasporei, de vineri, din Piata Victoriei, sunt membri ai unei galerii de fotbal bucurestene, mai cun...