"Călătorie astrală" la Galeriile "Ştefan Luchian", cu artistul Liviu Olivian Paveliuc

"Călătorie astrală" la Galeriile "Ştefan Luchian", cu artistul Liviu Olivian Paveliuc
Muzeul Judeţean Botoşani găzduieşte, în perioada 11-27 ianuarie 2015, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia personală de pictură "Călătorie astrală" - autor Liviu Olivian Paveliuc.

Lucrările (peste 60 la număr) -  picturi abstracte - sunt realizate în ulei pe pânză cu diverse, iar tehnica de execuţie folosită, respectiv pictura în cuţit de paletă, conferă lucrărilor efecte speciale de volum.

Olivian Liviu Paveliuc, născut în 16 ianuarie 1960 la Vereşti (Suceava), pasionat de artele plastice încă din copilărie, a absolvit la Botoşani atât Liceul Pedagogic, profil Arte - promoţia 1980, cât şi Şcoala Populară de Artă.

Prima personală a artistului a avut loc la Shopping City Center Suceava, în august 2010,  urmată de încă două expoziţii, ultima - din  2014 –  intitulată "Viaţa secretă  a planetelor", fiind organizată în generosul spaţiu al City Gallery din acelaşi centru comercial sucevean.

Plecat de 15 ani din ţară, Olivian Paveliuc lucrează ca decorator în Italia, găsidu-şi timp să picteze, să expună în patru expoziţii de grup în perioada 2013 - 2014  şi  şi-şi vândă lucrările în străinătate.

Vernisajul, care va avea loc duminică,  11 ianuarie 2015, ora 12,30, la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani propune o invitaţie la o "CĂLĂTORIE ASTRALĂ" metaforică, lansată de un artist cu o sensibilitate deosebită şi o  viziune cromatică aparte asupra cosmosului.

Program de vizitare:  zilnic  9 – 17.  Intrarea gratuită.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pleci la drum? De joi, Cod Portocaliu și Galben de ninsori abundente, viscol și vreme deosebit de rece!

astăzi, 17:17
291

Chiar dacă am trecut de prima jumătate a lunii martie, dacă ai programate drumuri în țară e bine să fii la curent cu avertizările meteorologilor, care au transmis că jumătatea de sud a Rom...

Cercetări finalizate după doi ani, în cazul unui groaznic accident soldat cu moartea unui botoșănean și rănirea fiului de 15 ani!

astăzi, 16:15
260

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au finalizat recent cercetările într-un dosar privind un groaznic accident rutier, în urma căruia un bo...

Ziua Mondială a Apei, marcată de copii la Biblioteca Județeană!

astăzi, 16:11
58

 Buna colaborare între Biblioteca Județeană "Mihai Eminescu" Botoșani și Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" Botoșani continuă cu proiectul educativ...