"Călătorie astrală" la Galeriile "Ştefan Luchian", cu artistul Liviu Olivian Paveliuc

"Călătorie astrală" la Galeriile "Ştefan Luchian", cu artistul Liviu Olivian Paveliuc
Muzeul Judeţean Botoşani găzduieşte, în perioada 11-27 ianuarie 2015, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia personală de pictură "Călătorie astrală" - autor Liviu Olivian Paveliuc.

Lucrările (peste 60 la număr) -  picturi abstracte - sunt realizate în ulei pe pânză cu diverse, iar tehnica de execuţie folosită, respectiv pictura în cuţit de paletă, conferă lucrărilor efecte speciale de volum.

Olivian Liviu Paveliuc, născut în 16 ianuarie 1960 la Vereşti (Suceava), pasionat de artele plastice încă din copilărie, a absolvit la Botoşani atât Liceul Pedagogic, profil Arte - promoţia 1980, cât şi Şcoala Populară de Artă.

Prima personală a artistului a avut loc la Shopping City Center Suceava, în august 2010,  urmată de încă două expoziţii, ultima - din  2014 –  intitulată "Viaţa secretă  a planetelor", fiind organizată în generosul spaţiu al City Gallery din acelaşi centru comercial sucevean.

Plecat de 15 ani din ţară, Olivian Paveliuc lucrează ca decorator în Italia, găsidu-şi timp să picteze, să expună în patru expoziţii de grup în perioada 2013 - 2014  şi  şi-şi vândă lucrările în străinătate.

Vernisajul, care va avea loc duminică,  11 ianuarie 2015, ora 12,30, la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani propune o invitaţie la o "CĂLĂTORIE ASTRALĂ" metaforică, lansată de un artist cu o sensibilitate deosebită şi o  viziune cromatică aparte asupra cosmosului.

Program de vizitare:  zilnic  9 – 17.  Intrarea gratuită.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecții gratuite de acordare a primului ajutor, de Ziua Europeană a Resuscitării

Luni, 15 Octombrie 2018
466

Cursurile de prim ajutor vor fi predate de către medicii și asistenții U.P.U. – SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, împreună cu parame...

Senatul a adoptat inițiativa privind înființarea Registrului cu autorii infracțiunilor sexuale

Luni, 15 Octombrie 2018
212

Senatul a adoptat, luni, un proiect de lege care prevede înființarea Registrului automatizat național cu privire la autorii contravențiilor și infracțiunilor sexuale, de hărțuire sau asup...

De ce nu trebuie să amâni vizita la medic dacă ai o durere de spate sau de articulații

Luni, 15 Octombrie 2018
560

Deși la nivelul percepției sunt considerate afecțiuni ale bătrânilor, bolile reumatice afectează într-o măsură importantă populația activă, tineri și chiar copii. Categoria boli...