"Botoșanii de ieri și de azi"

"Botoșanii de ieri și de azi"

Luni, 23 aprilie 2018, începând cu ora 11:00, la sediul Filialei nr. 1 Primăverii a Bibliotecii Județene ”Mihai Eminescu” Botoșani va avea loc activitatea ”Mozaic geografic-cultural botoșănean”.

Parte a manifestărilor propuse de Biblioteca Botoșani cu ocazia Zilelor Orașului, activitatea este organizată împreună cu elevii clasei a XII-a G de la Colegiul ”Mihai Eminescu” din municipiu.

Elevii vor prezenta cele mai importante obiective turistice și culturale ale orașului, ale căror imagini vor fi expuse într-o expoziție intitulată ”Botoșanii de ieri și de azi”.

De asemenea, elevii vor viziona filmul documentar ”Botoșani county”, în care sunt prezentate pagini de cultură, tradiție și istorie botoșăneană. (Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
747

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
1028

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...