"Aventurile lui Chiţ", la Teatrul Vasilache

"Aventurile lui Chiţ", la Teatrul Vasilache
Duminică, cei mici, însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi la Teatrul "Vasilache", cu începere de la orele 11 şi 12,30, pentru a viziona spectacolul Aventurile lui Chiţ".

Veţi urmări o poveste a  unui şoricel "de teatru". El ronţăie decorurile vechi depozitate în podul teatrului, decoruri şi recuzita de care toata lumea pare că a uitat. Mai puţin Chiţ, care, scotocind prin cutii de carton se întâlneşte cu o balerină, cu câţiva cântăreţi mexicani, cu doi instrumentişti şi chiar cu câteva fantome. Chiţ îi aduce la rampă pe noii lui prieteni, personajele având un rol prin care s-au definit.

Regia, scenografia şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Valentin Dobrescu.

Păpuşile sunt mânuite de actorii: Aurica Dobrescu, Mihaela Ştempel, Florin Iftode,  Marius Rusu şi Cristinel Onofrei.

"Aventurile lui Chiţ" a fost prezentat în anul  2000 în cadrul Festivalul Internaţional "Sub căciula lui Guguţă" de la  Chişinău – Republica Moldova.

Spectacolul a fost apreciat de juriu şi distins cu  Premiul pentru inovaţii în arta animaţiei spectacolului "Aventurile lui Chiţ".

Preţul uni bilet de intrare la spectacole este de 7 lei.

Nu uitaţi! Puteţi face rezervări la numerele de telefon 0756.084.651 / 0231.514.353
Mai multe informaţii aflaţi accesând www.facebook.com/Teatrul.Vasilache.Botosani
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
27

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
169

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
120

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...