"Angajare de clovn", un spectacol cu artisti despre artisti, pe scena botosaneana!

"Angajare de clovn", un spectacol cu artisti despre artisti, pe scena botosaneana!
La finalul acestei saptamani, Teatrul Mihai Eminescu Botosani isi invita spectatorii la cea de-a doua premiera a acestei stagiuni, dupa "Viforul", in regia lui Marius Rogojinschi.

Sambata, 3 octombrie, de la ora 19.00, dar si duminica, la aceeasi ora, pe scena teatrului botosanean va avea loc premiera spectacolului "Angajare de clovn", de Matei Visniec.

"O viziune regizorala inedita, curajoasa si surprinzătoare a textului care plaseaza actiunea pe alte coordonate spatio-temporale decat cele preconizate de dramaturg. Un spectacol despre destin, despre umanitate, despre viata in general, trist si vesel deopotriva, ce-si propune sa aduca o raza de bucurie pe scena teatrului", a precizat directorul Teatrului Eminescu, Traian Apetrei.

"Am considerat ca Angajare de clovn este un text foarte apropiat de ceea ce se intampla acum cu artistii. Spectacolul este un crampei de emotie a artistilor, este un spectacol in care se intrevad relatiile ditre artisti si artisti, dintre artisti si lumea din jur", marturiseste Volin Costin, regizorul artistic al spectacolului.


ANGAJARE DE CLOVN, de Matei Visniec

         Regia artistică: Volin Costin.
         Mişcarea scenică: Victoria Bucun.
         Ilustraţia muzicală: Iurie Andronic.
         Scenografia: Mihai Pastramagiu.
         În distribuţie: Cristina Ciofu, Gina Patraşcu , Andreea Moţcu, Sorin Ciofu, Cezar Amitroiei, Gheorghe Frunză, Ovidiu Ivan .
 
 
           

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
8

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
30

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
27

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...