"Alba ca Zapada", un spectacol de... poveste la Teatrul Vasilache!

"Alba ca Zapada", un spectacol de... poveste la Teatrul Vasilache!
Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani va invita duminica, 13 iunie 2010, la orele 11.00 şi 12.30, sa va "racoriti" in sala de spectacol, cu "Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici".

"O poveste îndrăgită de toţi copiii, în regia lui Valentin Dobrescu şi scenografia lui Mihai Pastramagiu, pe muzica originală compusă de Oana Puşcaşu. Copiii care nu ştiu numele piticilor le-ar putea învăţa: Barbă-cot, Fricosul, Botosul, Mâncăciosul, Bâlbâilă, Uitucilă şi Prâslea.
Numele celor patru actori care vor da viaţă celor şapte pitici la Teatrul Vasilache sunt: Valentin Ligi, Marius Rusu, Florin Iftode şi Aurica Dobrescu", a precizat Mihaela Nistorica, director adjunct al Teatrului Vasilache.
 
Actriţa Mihaela Ştempel joacă Albă ca Zăpada iar Dana Bucătaru mama vitregă. În rolul Împăratului este actorul Florin Iftode, iar doica este interpretată de Aurica Dobrescu.
 
Valentin Ligi este vânătorul, dar şi prinţul care o salvează cu un sărut pe Albă ca Zăpada.
Rezervări se pot face de luni până vineri la telefon  0756084651/0231.514353 şi la adresa teatrulvasilache@yahoo.com
Preţul unui bilet de intrare este  5 lei de persoană.

Concursul "Desenează spectacolul" continuă. Copiii sunt aşteptaţi cu desenele imaginate de la spectacolul "Punguţa cu doi bani" şi vor primi invitaţii pentru o oră la spaţiile de joacă Anastasia Kids şi Unik Land.

Distribuţia pe roluri este următoarea:
Mihaela Ştempel – Albă ca Zăpada
Dana Bucătaru – mama vitregă
Aurica Dobrescu  - Doica şi Prâslea              
Marius Rusu -Barbă-Cot şi Uitucilă
Florin Iftode – Impăratul,  Fricosul şi Botosul
Valentin  Ligi – Prinţul, Vânătorul, Bâlbâilă şi Mâncăciosul

Regia:Valentin Dobrescu
Scenografia: Mihai Pastramagiu
Muzica:Oana Puşcaşu

Actorii Teatrului Vasilache au avut intalnire cu publicul şi vineri seara, pe Pietonalul Unirii, unde botoşănenii s-au amuzat alături de cei mici la spectacolul "O poveste posibilă", reprezentaţie inclusă în cadrul Festivalului de umor cu... Lama de râs.

Printre spectatori a fost prezent şi actorul Dorel Vişan care va susţine sâmbătă seară un recital în cadrul festivalului, tot pe Pietonalul Unirii. Acesta s-a amuzat de jocul poliţiştilor actori de la teatrul botoşănean. Copiii au fost chemaţi ca martori la procesul din spectacol şi au interactivat cu personajele. Mulţumim organizatorilor pentru invitaţia de a participa la acest festival, care a oferit trupei Teatrului Vasilache ocazia de a se afla mai aproape de publicul botoşănean iubitor de teatru", a menţionat Mihaela Nistorică.

Spectacolul a fost realizat de  Valentin Dobrescu după o idee de F.Kafka. "Poliţiştii" - actorii Marius Rusu şi Florin Iftode, alături de colegii lor Aurica Dobrescu, Ramona Hriscu, Laurenţiu Vasilache, Mihaela Nistorică şi Valentin Ligi au dat viaţă personajelor.
 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
1

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
693

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
335

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...